Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je sice netradiční hodnotit na filmové databázi i tento druh pořadů, ale proč ne? Vždy výborně připravení reportéři, komentátoři a sportovní experti (kteří jsou o několik levelů výše než ti fotbaloví v podobných pořadech), dobrý formát a hlavně tradice, to vše dělá z Buly nejlepší pravidelný sportovní pořad u nás. Buly pomáhá svou trochou k tomu, že všichni máme moc rádi hokej a je důstojnou stálicí v programu hokejového národa. ()

AriAries 

všechny recenze uživatele

Jako většina věcí v dnešní době, se ani Buly neubránilo přijímání nových trendů. Ze sportu se bohužel stává víc a víc byznys a i kvalita extraligy trpí nedostatkem financí a odchody hráčů. To vše se projevuje i na slovech komentátorů, kteří čím dál častěji zmiňují/propagují konkurenční ligy ať už jde o ty skandinávské, KHL, nebo NHL a více méně přejímají trendy zahraničních expertů a televizí, které se pak snaží otisknout do českého hokeje bez ohledu na to, jestli jsou pro něj vhodné nebo ne. Potažmo jestli českému hokeji ujíždí vlak z kvalitativní stránky, nebo jen z hlediska trendů které se přizpůsobují poptávce a jestli trend=kvalita. Jelikož jsou peníze jak tomu bohužel v současnosti bývá vždy až na prvním místě, je i na pořadu znát snaha o sledovanost, vychytávky, technické fígle a prodávat sport jakožto produkt. Pro člověka který se vzhlíží v hodnotách Pierra de Coubertina či Gutha Jarkovského je těžké se smířit s tím, že je trochu na ústupu skutečná podstata sportu. Přes to všechno má ČT nejlepší sportovní komentátory, nejlepší odborníky a jako člověk hokeji propadnuvší nemůžu ohodnotit nejlepší hokejový pořad na trhu jinak, než pěti hvězdičkami. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

V dnešní záplavě sraček, které televize produkuje (kvantita namísto kvality), se najdou pouze dva pořady, které opakovaně sleduji. Jedním z nich je Buly. Nejen, že jsou hokejové přenosy profesionálně komentovány a přenášeny, ale díky skvělým reportérům a expertům se toho člověk taky hodně dozví. Klenot ČT, který snad nikdy neztratí svůj lesk. 100% ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Záruba by normálně neměl komentovat národní tým, jeho neustálé stížnosti na rozhodčí, kteří kolikrát posoudí situaci zcela správně, jsou zcela mimo. Jaký asi bude mít vliv uplakánský komentář na malé i mladé diváky, když si bude neustále stěžovat než hledat příčiny v našich luzích a hajích. Jinak pořad, který mi připravil nejeden krásný a adrenalinový podvečer. ()

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Když pominu tu hroznou a trapnou rádoby-hustou-hokejovou hudbu a někdy velice trapné rozbory s elektronickou tužkou, tak mi vyjde celkem solidní hokejový pořad, který je jediný svého druhu u nás, protože jsou všichni paf z fotbalu jehož úroveň (i v otázce jeho televizního prezentování) je v prorovnání s hokejem mnohem nižší a mnohem méně zajímavější a exkluzivnější. Navíc, kvalita komentátorů a redaktorů reprezentovaných především pány Zárubou, Vichnarem a Dusíkem, je vynikající. Díky Bohu za ně. ()

Reklama

Reklama