Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

higuain 

všechny recenze uživatele

Záruba je jasná jednička mezi českými sportovními moderátory a kolem něj se v průběhu let vytvořila velmi solidní moderátorská a expertská skvadra, jenž pro fanoušky hokeje (mezi které se rád hlásím) zprostředkovává tento sport kvalitní a pestrou formou. Kdo pochybuje o kvalitách hokejového vysílání na ČT, ať si vzpomene na ta mistrovství, která vysílala Nova. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je sice netradiční hodnotit na filmové databázi i tento druh pořadů, ale proč ne? Vždy výborně připravení reportéři, komentátoři a sportovní experti (kteří jsou o několik levelů výše než ti fotbaloví v podobných pořadech), dobrý formát a hlavně tradice, to vše dělá z Buly nejlepší pravidelný sportovní pořad u nás. Buly pomáhá svou trochou k tomu, že všichni máme moc rádi hokej a je důstojnou stálicí v programu hokejového národa. ()

Reklama

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Ač se v pořadu možná nezabývají nejlepší ligou světa, rozhodně ho dělají nejlepší komentátoři, takže pokud chcete v českém éteru sledovat hokej - Buly je nejlepší volbou. Jiné Tv kanály jako nova sport atd možná davají potencionálně atraktivnější zápasy, komentátoři se ale těm z ČT nemohou rovnat. PROTO JEDINĚ BULY !!!! :) ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně říct, čim to je, ale pořad, který jsem před několika lety hltal prakticky každý týden, mi ted nechybí ani když ho nevidím třeba 1/2 roku. Vlastně už jen to play off mě v tý extralize zajímá. Což zdaleka neni jen kvůli pánům ve studiu, samozřejmě, ale nějakej průvan by to asi chtělo... ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Na Česko asi nejsledovanější sportovní pořad,ale je to jen Extraliga. Takže pro fanoušky plecháren a pro toho,kdo nemá rád show NHL :) Takže pouze průměr,ale když to srovnám s přenosem florbalu,házené,futsalu nebo jiného paskvilu,tak je to to nej v ČT 4 SPORT. Skoro na každej zápas si vsázím co je v TV,tak se alespoň u tohoto průměrného pořadu tolik nenudím. Sázka pochopitelně musí být 1000 Kč a více na match aby to mělo význam vůbec sledovat. ()

Reklama

Reklama