Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

subic 

všechny recenze uživatele

Autosalon na TV Prima má letos už 19 let (2024). Za tu dobu prošel postupně nějakým vývojem. Hodně se prostřídali moderátoři "experti". Je evidentní, že každý moderátor "expert" je vyhraněný pro konkrétní kategorii vozidel a dokonce pro konkrétní značku. První roky byly ve znamení reklamy a propagace, dealere nebo dovozce něco nám půjč, my se projedeme a vychválíme to. Naštěstí se zdá, že od toho už se opustilo. Za zmínku stojí jistě vtipné reportáže "auto-experta" Pepy Vrtala a také "moto-expetra" Pepy Sršně Šilera. Za to ostatní "experti" jsou o dost slabší, druhý bratr Vrtal je k zblití. Ale líbí se mi, že se pořad nesnaží "topgearovatět" a že ty reportáže nejsou tak vizuálně efektní, je to spíš jako byl ten původní starý Top Gear z osmdesátek. 2024 Poslední 2 roky úroveň hodně Hodně hodně klesla, ubral jsem frčku a koukám na to u jen občas na iprima 5/10 ()

Spo odpad!

všechny recenze uživatele

Před lety dobrý pořad o autech, kde jste se i něco dozvěděli. Dnes snad naprosto nejhorší na co se dá dívat. Neskutečně velké množství reklam na všechno možné, minimum vlastního obsahu - spousta reportáží a záběrů je jen převzato, půlka už tak zbytečných testů aut je vyplněna "konkurenty" což nikoho nezajímá. Pokud se nechcete nic dozvědět a ztratit čas tak porad6pro vás. ()

Reklama

Jespi 

všechny recenze uživatele

Ráno 7:30 budík, kafe, 8:00 autosalon, dříve pro mě naprosto běžná rutina, bohužel postupem času šla kvalita velmi dolů a jakmile začal dělat Autosalon nevtipné vtípky, kopírovat Top Gear a celkově se méně zajímat o rozbor aut, přestal jsem jej sledovat úplně a teď si jej pustím jen kvůli konkrétnímu typu auta, který chci vidět. Ale i přesto, prvotních několik desítek dílů bylo naprosto fantastických. 80% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Minulý rok touhle dobou se mi přihodil řidičský průkaz, což má za následek větší množství adrenalinu a stresu v mém životě, a také zvýšený zájem o popelnice na 4 kolech, jejich parametry a vlastnosti. Jen tak závistivě koukám, co všechno nebudu asi nikdy řídit, a zároveň přemítám, proč to moderátoři uvádějí jako vysílání pro mateřské školky či Studio kamarád. Já vím, že chování leckterých řidičů zavání duševní nesvéprávností, ale proč trestat infantilním zpracováním všechny diváky? Díky za každou dospělou reportáž bez rádobyvtipů. 45% ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Teď sleduju Autosalon a ta blonďatá moderátorka mi svým naučeným projevem těžce připomíná starý dobrý rychlodabing. Jenom tápu, jak dokáže číst text a při tom řídit Subaru...nebo, že by to měla tak perfektně našprtané!? Jinak objektivnost je opravdu na úrovni skutečných znalců...Dacia Duster dostane 98% a Mercedes E 63 AMG S taky 98%...takže to jsou podle Autosalonu vozy na stejné úrovni. Tak to potom jóóó. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno