Reklama

Reklama

VOD (1)

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

wCholito 

všechny recenze uživatele

ty doby kdy jsem kvůli tomu lezl z postele jsou už dávno pryč celkem už neukazují nijak nové modely často se jedná o zaběhnuté kusy, ale když už se poštěstí a zastihnu tento program tak se těším na reportáž Pepika Vrtali :) ten mi přijde nejsympatičtější má na to takovej normální realnej nadheld člověka . ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se o auta nějak nezajímal, což je pro mé pohlaví trochu hanba. Tohle mě už však ale baví.. Vidět ty krásné kousky z pohodlí domova. Zajímaví moderátoři, občas vtipní, jako by vypadli z Barrandovské EzoTv. A ta hodinka a něco krásně i s tou reklamou uteče. Jen kdyby to Prima dávala v rozumější čas.. Takhle na to trefím při nejlepším jednou za měsíc. ()

Reklama

ForFan 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako "auto-maniaka" parádní pořad, vždycky se něčemu novému rád přiučím... Užitečné rady, novinky ze světa, vtipné poznámky, přijemní moderátoři... auta snů i "obyčauta" = Pravidelná sledovanost od autičkářů . A mimochodem nechápu lidi, kteří tento pořad hodnotí odpadem, když je osobně AUTA NEBAVÍ , tak se přece na "auto-pořad" nedívám ne??? ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý pořad na který se dá dívat u snídaně... Logicky se to nevyrovná zahraničním pořadům, ale kvalita tu bezesporu je, potíž je horší zajímavost moderátorů a posupná snaha něco okoukat z Top Gearu předělat to po Autosalonovsku a lidem to předkládat jako nový skvělý, svěží nápad (viz dráha kde se závodí s jakousi blondýnou co má na sobě vždy helmu, atd..)... 3z5 ()

Petr490 

všechny recenze uživatele

Pořad, co je jen zaplacená reklama, všechno vychválí a co se jim nelíbí přehlédnou. Dříve u aut dávali normálně 60%, teď tam snad nebylo auto co by mělo pod 80%. Pepa je expertní kašpárek. Pepku vyskoč! A pepek vyskočí a udělá nějakou legrácku. Kdyby tam nebyl Sršeň, poslední expert, který je opravdu expert, tak fakt nevím o čem to je. Až se zbaví Sršně dám tomu s radostí odpad. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama