Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český pořad o autech dnešní doby. Zde na rozdí od Top Gear auta skutecne testují, nelikvidují a berou je vážně. Navíc testované vozy jsou nám, bežným uživatelům dostupné. Sice zde neuvidíte pravidelně 911 ani DBS, ale pokud chcete znát novinky na českém trhu, tak tohle je to pravé. Navíc takovej expert Pepa má vždy nějakej ten vtípek. ()

Reklama

wlk1 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale ten pořad mě nebere. Tuctové vtipy, celé je to pro mě poplatné, jednoduché a hloupé. Navíc redaktoři jsou hrozně nesympatičtí. Některé "recenze" jsou více reklamou a já bych při výběru aut nikdy na tento pořad nespoléhal. Holt top gear je jen jeden a češi na něj zatím s tímhle pořaden "jednavacátého" století nemají... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Minulý rok touhle dobou se mi přihodil řidičský průkaz, což má za následek větší množství adrenalinu a stresu v mém životě, a také zvýšený zájem o popelnice na 4 kolech, jejich parametry a vlastnosti. Jen tak závistivě koukám, co všechno nebudu asi nikdy řídit, a zároveň přemítám, proč to moderátoři uvádějí jako vysílání pro mateřské školky či Studio kamarád. Já vím, že chování leckterých řidičů zavání duševní nesvéprávností, ale proč trestat infantilním zpracováním všechny diváky? Díky za každou dospělou reportáž bez rádobyvtipů. 45% ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Začátky celkem dobrý. Ale časem se z toho stalo jedno velké reklamní pole. Navíc já, jako člověk z oboru (prodejce jedné nejm.značky) se dozví spoustu věcí, jak to vlastně chodí. Moderátoři dostanou vozy k testování a využívají je tedy i k osobním účelům, takže vlastně jimi jezdí celý rok a různě to střídají. Dále jsou určité automobilky a dnes i přímo sponzoři pořadu, kteří si ještě něco připlatí, aby bylo hodnocení ještě "objektivnější". No a automobilka, která nezapůjčí vůz zdarma a nedej Bože nechá jej k testu jen na pár dnů, čili nelze s ním vzít pepovu rodinku na dovolenou, má prostě pech a konečné resumé má svoji podobu víceméně jasnou již před testem. Moderátoři jsou z velké části trapní, rádoby profesionální a v žádném případě nejsou zábavní, ať se snaží sebevíc (až na pár výjimek, Pepa to občas trefí, abych uznal aspoň něco). Pořad neustále lamentuje mezi zábavní formou, na což nemá ty správné koule a tou profesionální, na což nemá odborníky a často ani správné informace. Mnohdy jsem zaznamenal naprosté bludy či staré údaje apod. Je to prostě takové auto.cz v televizní formě. Moc vám v zásadě neporadí, tváří se jako český průvodce a rádce a hraje si na objektivní a profi testování. Většinou se ale jedná pouze o (pod)placenou reklamu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama