Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Cameron Diazová je sexy. Až na scénu se spermatem samozřejmě. Ben Stiller se komediantem už narodil, zde problém také není. Prolbém je ve vysokém očekávání. Všichni film vychvalovali až do nebes, jaké pak bylo nenaplnění představ... Alespoň průměr si film zaslouží za suprovou scénu Stillerova breku, ta je fakt úžasná. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Komediální verze Osudové přitažlivosti. Zajímavě postavená zápletka o milostné posedlosti, kdy Stillerově postavě ukradne značnou část filmu Dillonova postava, a dál to, co od farellyovky čekáte - pohodový casting (Dillon je velmi vtipná karikatura slizouna) a soundtrack a řada pamětihodných brutálních gagů (zip, výslech, vězení, vlasy...). A Diaz je perfektní jako Mary. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +tak tohle bylo hodně bláznivé, Matt Dillon byl dokonale slizký, pouliční hudebníci sloužili jako dobrá hudební vsuvka, a různé trapné scény byly nesmírně zábavné/// Velice vtipné a zábavné, i když jsem to z počátku nečekal, nakonec se mi to hodně líbilo. Fekální humor dokonale sedl (fakt, že to není trapné nebo nudné se hodně cení) a romantická část je taky solidně zahraná a zajímavá. Nejlepší scény: snad všechny s tím pejskem, hlavně jeho oživování, úvodní retro scéna, scéna s "gelem na vlasy", výslech na policií :-) a je toho mnohem víc./// Celkem 71%/// ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco na té Mary je ... to nepopírám, ovšem co se komedie o ní týká, nejsem si už zdaleka tak jistá. Zbytečně se uchyluje k poněkud nechutným vtípkům pochybné úrovně - a přitom to nemá zapotřebí. Úplně by stačilo, kdyby si jen maličko namáhala tu svoji pěknou hlavinku - jsem si naprosto jistá, že by pár použitelných vkusných legrácek objevila. P.S.: Mám Tě ráda, Bene Stillere, nicméně ... nemyslím si, že by ses musel za každou cenu angažovat v každé ptákovině, která se vyskytne ve Tvém dosahu. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem tak příjemnou romantickou komedii. Hrubozrného humoru zde moc není a kdyby nebyl vůbec, určitě by to nevadilo, protože kazí miloučký dojem ze zbytku. Výborné obsazení, kde všichni komediálně přímo excelují, množství opravdu úžasných scén (policejní výslech na téma stopování - vražda) a neodolatelná Cameron Diaz dělají z této komedie skvělou komedii. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • První námět k filmu Něco na té Mary je se objevil již v roce 1988. (Trainspotter)
  • Severoamerické tržby byly 176,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 369,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama