foto

Mark Irwin

  • nar. 7.8.1950 (67 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Pup Star: Better 2Gether
The Layover
2016 Monkey Up
Pup Star
2015 Russell Madness
2013 Concrete Blondes
Film mých snů (TV film)
Christmas Spirit, The (TV film)
Štěňata v akci
2012 Santa Paws 2: The Santa Pups
2011 Nora Roberts: Vražedná nevinnost (TV film)
Vraždy v Lake City (TV film)
2010 Laseuteu Gatpadeo
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
All's Faire in Love
Děsnej dupák
Zkratka ke smrti
2008 Congratulations, Mr. Levy
2007 Ambiciózní blondýnka
Královna ročníku
2006 Agent v sukni 2
Budiž světlo
Král videoher
Let 93 (TV film)
2005 Bláznivá olympiáda
2003 Mládí v trapu
Nejhledanější v Malibu
Scary Movie 3
2001 Agent Bílá krvinka
Freddyho úlet
Prci, prci, prcičky 2
Řekni, že to tak není
2000 Já, mé druhé já a Irena
Road Trip
1999 Can of Worms (TV film)
Deset důvodů, proč tě nenávidím
1998 Bastard
Něco na té Mary je
Zack and Reba
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
Přílivová vlna (TV film)
Supertajná zbraň
1996 Kingpin
Nevinné oběti (TV film)
Robin z Locksley (TV film)
Rukojmí (TV film)
Vřískot
1995 Anděl pomsty (TV film)
Noc muže na útěku
Upír v Brooklynu
1994 April One
Blbý a blbější
Nová noční můra
Šampióni 2
1993 Archa neviňátek
Miracle Child (TV film)
Nejlepší přítel člověka
Nejvyšší spravedlnost
1992 Just Deserts (TV film)
Nechci už zpátky (TV film)
Přepadení ve vzduchu
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Backfield in Motion (TV film)
Dead and Alive: The Race for Gus Farace (TV film)
Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
Zúčtování v Malém Tokiu
1990 Call Me Anna (TV film)
Exterminátor
Horká vlna (TV film)
RoboCop 2
Temný anděl
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
Terror Eyes
Umění smrti
1988 Bat 21
Buckeye & Blue
Hrůzná noc 2
My First Love (TV film)
Pass the Ammo
Sliz
1987 Hanojský Hilton
Child's Christmas in Wales, A (TV film)
Love at Stake
Really Weird Tales (TV film)
1986 Moucha
Youngblood
1985 Ochránce
1984 Special People (TV film)
1983 Cornet at Night (TV film)
Mrtvá zóna
Spasms
Videodrome
1982 Trapped
1981 Night School
Scanners
1980 Cries in the Night
Tanya's Island
1979 Fast Company
Mláďata
Plague
1978 Blood & Guts
1977 Starship Invasions
1976 Point of No Return

TV seriály

2014 Black Jesus (TV seriál)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)
1979 World According to Nicholas (TV seriál)

Dokumentární

1985 Artie Shaw: Time Is All You've Got
1983 Prisoners of Debt: Inside the Global Banking Crisis
The Moviemakers (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace