Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Až na přihlouplý a věčně nafučený výraz Miley Cyrus jsem si film užila. Bylo tu ale několik hodně naivních a přehnaných scén, které mě už pomale přestávají bavit. Děj je hodně předvídatelný, ale tvůrci opět vsadili na jistotu. Musím přiznat, že mám Miley už docela okoukanou a příště ji raději uvidím zase v něčem na způsob Hannah Montana. Její obsazení v tomhle filmu mě docela zarazilo, protože pak nechápu, kdo je cílovou skupinou. Film se tváří trochu jako teenage romantika, ale na desetiletou dívku může být dramatická část až moc. Zatleskat stejně musím..Greg Kinnear hrál totiž víc než dobře. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Film, ze kterého je cítit snaha dojmout diváka a ono se mu to kupodivu docela daří. Nechápu tak nízké hodnocení (a hodnocení na IMDb už vůbec ne), ale já můžu s klidem říct, že to rozhodně nebylo špatné. Jenže hodně lidí bohužel ztrácí objektivitu, jen se objeví jméno Miley Cyrus. Jo jasný, nálepka "Hannah Montana" zrovna není žádná výhra, ale Miley to špatně nezahrála. Netvrdím, že by se do role nehodila třeba více nějaká jiná herečka, ale svoji roli zahrála tak, jak měla a vůbec mi nevadila. Musím říct, že herecké výkony se mi líbily velmi, protože vypadaly opravdově. Jinak je to samozřejmě film plný sentimentu, ale emoce v divákovi opravdu vyvolá. Sice to nic nového není a dost možná se z toho dalo vyždímat i více, ale jinak se mi to prostě líbilo. Nevím, jestli dát 3* nebo 4*, ale když vidím to hodnocení, tak si přidám... ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

66% na kontě? To mi přijde sakra málo, protože tohle byl jeden z nejlepších romantických filmů, co jsem viděl. Ano, bylo tam spoustu klišé a scén, kdy další průběh bylo velmi lehké odhadnout. Jenomže na ten film se fakt dobře koukalo. Měl povedený námět, scénář, zajímavou hlavní hrdinku se zvláštním chraplavým hlasem a hudební stránka byla taky perfektní (dobrá práce, Aarone Zigmane - hudba). Navíc herec Greg Kinnear (táta Ronnie) zahrál svojí roli opravdu dobře a věřím, že jeho osud v závěru dojal nemálo žen. Tleskám a děkuji režisérce za krásný filmový zážitek. 80% (with J.) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi jsem od toho prostě čekala více. Kniha je tak krásně napsaná, dojemná a s nádechem romantiky, tady to bylo také všechno. Navíc mezi Miley a Liamem to vážně jiskřilo a i Miley se mi do role Ronnie hodila, ke konci jsem si poplakala, ale hodně mi tam chyběli některé důležité momenty z knihy, hlavně mezi Miley a Blaze. Takže jsem trošku zklamaná, nicméně Greg Kinnear se mi ve filmu moc líbil a samozřejmě krásná hudba. ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučila moje kamarádka....Prej její nejoblíbenější..:)) No každopádně jsem moc rád, že jsem si ho mohl pustit a díky Nikol_. Moc pěkně natočený film, celý film to bylo jasné 4 **** a jen jsem doufal, že to vydrží do konce, protože tyhle filmy jsou z většiny moc dobré, jen konec je vždycky problém....Dávám 4 **** za celý film, Miley Curys ( která, jak jsem si všiml většině uživatelům moc lelichotí, ale já ji zde viděl poprvé a moc pěkné a pak i pro Grega Kinneara, kterého mám opravdu moc rád...:)) 75%. Po prvním shlédnutí jsem hodnotil 5 *****, ale po druhém to byl jen tak tak průměr.....proto snižuji z 5 ***** na 4 ****. No a po neuplném třetím shlédnutí snižuji na 3 *** a naprosto mi uniká, jak jsem mohl hodnotit olným počtej..... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

Reklama

Reklama