Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (380)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŠECHNO NEJLEPŠÍ KONI“..... /// Je 21. června a kůň má narozeniny. Leží na gauči a čte noviny. Tahle informace ovšem kapku rozhodila jeho přátele – kovboje a indiána... Umělohmotný postavičky z pytlíků v rolích, který by mě bavilo ,,dabovat“. Třeba koně, teda pana Koně, kterej nemá hudební vlohy a vyzvednout zvířata z hudební školy jezdí autem. Animák (?) na hranici šílenství a geniality. Takže šílenství.... Rozhodně největší podivuhodnost, co jsem dneska viděl. Zajímalo by mě, co by na to řekla Hermína Týrlová. Ale třeba by si u dezertu slámy s čokoládou ani nepomyslela, že tady někomu slušně hráblo... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Je 20. června a mám koně (doporučuju mu koupit radši čepici...). 2.) Jsem obdivovatel vtipů typu : Sedí..... 3.) Hledám příjemnej film k poslechu muziky od Vincenta Venery. 4.) Thx za titule ,,Domingo Pittman“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo tak správně šáhlý! :) Zajímalo by mě kolik dohromady potřebovali figurek, protože tolik póz vždycky nahodili.. Jinak Pan Kůň rules - ta postava je vtipná a to nemusí mít ani dialog. A taky pronesli skvělou větu, která zněla nějak takto: MOC TOHO VYPIL, PIVO JE HOLD MOC LEVNÝ, MĚLO BY BÝT DRAŽŠÍ!!! :DDD ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Vyborný a ujetej nápad udělat pohádku takovýhlem dosti zajímavým a srandovním stylem a vyšla z toho nakonec výborná, skvěle zpracovaná pohádka s vtipným dějem a postavami v něm Kůň, kovboj a indián trojka jeden srandovnější než druhej a i ostatní věci jsou tam dobře udělane prostě celá ta pohádka je fantastická s výbornou francouzskou hudbou. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Indien, Kauboj a Ševal jsou bezpochyby nejúžasnější plastová trojka v dějinách kinematografie. Skvělá komedie, která nešetří absurdním humorem a oživuje vzpomínky na dětská léta strávená s vojáčky dobývajícími pevnosti z lega. Panika v městečku není nic jiného než čirá radost ze hry, fantazii se zde meze nekladou. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Na úvod nutno říct: "Ou uí!" neboli francouzsky "Oh yeah!", protože frankofonní část Evropy tímhle neskutečně zaválela. No, teda, ta politická korektnost je děsná, takže si budu muset ulevit třeba připomínkou, že takoví Francouzi jsou jen banda zženštilých alkoholiků, prokletých básníků a kolaborantů, v té troše volného času mezi různými stávkami bezdůvodně se opájejících pocitem vlastní výjimečnosti, pramenícím z historie do roku 1815 (přičemž ten Napoleon vlastně ani nebyl Francouz), kde zřejmě skončilo zaznamenávání jejich paměti. A teď už můžu mluvit k věci:) Panika V Městečku má naprosto neskutečný nástup, první půlhodina vás úplně zničí. Zbytek už je takový slabší, a nedovedu posoudit jestli je to určitým otupením "smyslů" na straně mojí nebo vystřílením prachu na straně tvůrců. Tak či tak, vysoko nastavenou laťku kvality (samozřejmě v měřítkách absurdního humoru) až do konce nikdo nepodlézá, jenom to její překonávání už nemá takovou rezervu. No a pokud jste měli jako malí některé z postaviček hlavních hrdinů doma, tak si můžete přičíst dalších deset procent. Originalita, šílenost, zábava - čili rozhodně ne Frekvence 1;) Ode mě 80%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film bol premietnutý v oficiálnom nesúťažnom výbere filmového festivalu v Cannes 2009 a ako úvodný film Medzinárodného festivalu animovaných filmov v Annecy 2009. (maryam)
  • Za 260 dnů se dvojici animátorů podařilo oživit na 1500 plastových protagonistů - každou postavičku bylo třeba nejméně dvěstěkrát naklonovat a rozhýbat do souvislého pásma. (Sinecod)
  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)

Reklama

Reklama