Reklama

Reklama

The Crypt

všechny plakáty
Trailer

Šest mladých kriminálníků se vloupe do katakomb, aby vyrabovali cenné věci. Myslí si, že byly pochovány spolu s mrtvými. Po sestupu do podzemního hřbitova se za nimi zavírají vrata a je jim znemožněn východ. Zanedlouho zjistí, že děsivé chodby pod hřbitovem nejsou opuštěné… (LIVINGDEAD)

Recenze (25)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Asi tak půl hodiny je sledování The Crypt docela veliká sranda, protože se člověk může bavit její hloupostí, dál už to ale působí jenom otravně. Neuvěřitelná banda "kriminálníků", dívka, která se diví, že v podzemních chodbách nemá signál v mobilu, zelený duch v klobouku ... no, něco do sebe ten film měl :-D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný film který si na druhou stranu nic nehraje a rovnou spadne do příběhu. Ze začátku film solidně naladí díky poměrně dobrým gore efektem ale pak film spadne do sraček plný klišé, hodně špatným hercům a stupidním duchům. Duchové měly sice solidní masky ale byly tak stupidní a ukazovaly se vždy v stupidní čas kdy neměly šanci nikoho vystrašit. Nicméně nemůžu říct že jsem se vyloženě nudil nebo nebavil je to prostě video béčko bez špetky inovace. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Olala, kdo by pod tak neoriginálním a "všedním" horrorovým názvem očekával takový malý velký horror? Ono je to tedy poměrně levná záležitost, ovšem v záplavě současného horroru s dost osvěžující a nevyčpělou (byť jednoduchou a prostou) zápletkou a hlavně zajímavým prostředím. Postavy takové nic moc, styl vyprávění takový trošku dost omšelý a musím říct, že filmu razantně škodil střih, který občas přímo fackoval a tahal za oči. Ale, a mám na mysli opravdu velké ALE, duchové působili přesně tak, jak mají a tenhle film opět ukázal, že nejpůsobivější věci jsou prosté a jednoduché věci. Z duchů prostě místy fakt mrazí a ve velmi příjemném množství se postarají o několik vydařených scén (duch vyčkávající pod vodou). V tomhle směru The Crypt opravdu překvapilo a já byl velmi spokojen. Atmosféra sem tam hodně drtila. K tomu poměrně dobrá hudba a velmi koukatelná Sarah Oh. Jak říkám, takové malé milé překvapení. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Viac než 1* si to fakt nezaslúži.....rozpočet tak cca 10 000 dolárov aj s kamerou...herci príšerní....ono jediné čo ako tak ušlo bol samotný námet (teda skôr prostredie v ktorom sa dej odohráva) a hudba. Ale aj tá bola vykradnutá z omnoho lepšieho Descentu. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Mám takú slnečnú optiku, že okuliare a v nich mp3 prehrávač. Pamäť nič moc, takých 512 MB, ale cez šesťdesiat kúskov melodického rocku to toho natrepem. Keď si ich zabijem na ksicht a sluchátka strčím do uší, je cestovanie autom po slovenských dedinách (tú najväčšiu nevynímajúc) hustejšie než husté. Môžem si aj spievať a výhodou oproti autorádiu je, že ten svoj škrekot nepočujem. No radosť žiť, je to určite lepší zážitok ako škúliť na takýto nepodarený vývar z Descentu. ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Jelikož se řídím heslem “neohodnocených blamáží není nikdy dost“, horor The Crypt byl na dlouhý večer velkou výzvou. Je vidět, že tady šel někdo na věc s obrovským elánem. Jakýsi Craig McMahon totiž nejenom že film režíroval a napsal scénář, ale i k němu hudbu složil a s kamerou si vyhrál. Nutno však dodat, že se mu z toho nepovedlo vůbec nic. Tolik nepřesností, chyb a nelogických jednání hlavních postav se jen tak nevidí. Parta zlodějíčků, rádoby frajer s pěti ukňápanými slepicemi, co by z fleku mohly šlapat chodníky, se rozhodne si přivydělat krádeží šparků ze starých hrobek. Sestoupí do podzemí, když v tom se najednou nad nimi zavře poklop a překvapivě se začínají probouzet duchové pohřbených. A to je tečka! Slaboučkému ději nasazují korunu ještě ubožejší dialogy a kdoví odkud odkoukané lekací momenty. Lacinost je cítit na každém záběru kamery a není se vlastně čemu divit, když byl rozpočet něco přes milion dolarů. I když je to místy docela zábava, adept na nejhorší film roku to je určitě…10% ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Velice špatný film s nudnou a slabou zápletkou, debilními postavami a nudnou hudbou, kamerou, režii a trapným pokusem o strach. Ta jedna je za ty bubáky, kteří byli v rámci možností povedení. ()

mackey 

všechny recenze uživatele

Haha, takhle jsem se u béčka už dlouho nebavil. Nicméně v zájmu objektivity nemůžu jít s hodnocením výš. Ale jinak mě ty spartakiádnice a duchové v kloboucích celkem bavili. Hodně tomu dalo i stísněný prostředí, který se naopak docela povedlo. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku ma to aj bavilo, ale potom sa to pomalicky vlieklo betonovymi chodbami raz dole a potom zas hore, az ma to pomalicky uspavalo. A nie a nie sa dokopat von na cerstvy vzduch:) Co sa tyka duchov, obcas mi pripadali bojazlivy, akoby sa niekedy bali niekoho zabit:) Celkovo film neni uplna sracka, chybalo tomu lepsie spracovanie deja a aj priebeh hladania cesty von od celkom dobre vyzerajucich duchov. ()

jay.lee 

všechny recenze uživatele

Holčiny si šli nakrást bižuterii do hrobky, ale místo toho narazili na místní fešný kostlivce. 1*za tělo hl.hrdinky : -P ()

estee odpad!

všechny recenze uživatele

Tento skvost som mala česť vidieť pred pár dňami a hodnotenie plne vystihuje podstatu filmu.Skutočne sa nedá na nič pozerať (ak nerátam výstrih hlavnej hrdinky), duchovia sú skôr smiešni ako strašní, opačne to platí pri hereckých výkonoch a dialógoch. Ale pobavila som sa na pár hláškach typu je tam tma, nie je tu signál a nebojím sa smrti :) ()

kucny odpad!

všechny recenze uživatele

Partička vykrádačiek hrobov ide na štýl cecky v tesnom trikote á la Lara Croft spolu s „právemaprepustilizväzenia“ drsňákom do starých krýpt odľahčiť od cenností rozložené telá nebožtíkov. K základnej výbave pri vstupe do rozľahlej krypty patrí: 1. Mapa formátu A4 so zakreslenou jednou chodbou a dvoma miestnosťami, 2. Mobilný telefón, aby ste na skrátenie dlhej chvíle mohli dišputovať na tému „Prečo v podzemí nie je signál,“ 3. Vaky so zabudovaným bumerangom (keď ich niekde necháte, o scénu ďalej ich máte znova na chrbte). Pripravený? Výborne! Čelovky na hlavu a ide sa. Pri vstupe do krypty sa nezabudnite čudovať prečo je tam tma. Naopak zase, keď beriete odležané šperky zo zaprášených umrlčích pazúrov riadne „vyglancované,“ nečudujte sa vôbec. Ale pozor! Nebožtíkom by sa to nemuselo páčiť a tak so všetkou eleganciou v saku a klobúku pôjdu po vás. Film s nesympatickými hrdinkami a hrdinom, stupídnymi dialógmi a žiadnou atmosférou nezachráni pred odpadom ani ten klobúk. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci by sa po zakopaní do zeme nemali naspäť vyťahovať. A je úplne jedno, či ide o práve posadené zemiaky, alebo dávnejšie pochovaných nebožtíkov. Skupinka zväčša trošku slabomyselnejších mladých kriminálnikov (okrem blonďatej Morgan, ta je tak natvrdlá, že sa všetky vtipy o blondínkach môžu skryť) sa rozhodla si niečo z jednej takejto krypty požičať. A to bola, verte, neverte chyba. Okrem úvodu (ktorý v podstate je takým výstrelom na slepo, krádež auta totiž nemá takmer nič s následným dejom spoločné, ostalo len pri premárnenom motíve a taktiež ilustrácii mentálnej úrovne zlodejov, ktorí kradnú auto tak, že si 3 sadnú do auta a čakajú kým jedná z nich pomocou drôtikov to auto spojazdní a pozerajú ako sa nahnevaný majiteľ rúti so zbraňou v ruke), sa film v podstate celý odohráva v priestoroch podzemných katakomb, kde sa režisérovi McMahonovi miestami podarilo vcelku úspešne zladiť klaustrofóbiu stiesnených priestorov a vynáranie sa objektov z tmy a pološera. Ale, problém je v tom, že väčšina hercov prejde celý film s tým istým výrazom na tvári, ktorý sa nemení ani keď niekto z nich vypustí dušu alebo sa stane niečo nečakané a navyše filmu chýba tempo, prechádzanie tmavými priestormi, v ktorých sa sem tam zjaví "strážca krypty" sa po polhodinke stáva pomerne nudným. Výsledkom sú slabšie 2 hviezdičky za tie katakomby a že SPOILER!!! husička Morgan pôjde prvá. ()

sAreOn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trapné až to NENÍ ani zábavné. Herecké výkony nula, příběh nula, zpracování nula... proč jsem se jen na to díval? ()

Khare 

všechny recenze uživatele

Dvě zasloužené hvězdičky od někoho, kdo není dalek klaustrofobii, protože jednoznačně nejděsivější z celé Krypty byl podzemní labyrint samotný (že naprosto nedávalo smysl, kdo a pro koho ho postavil a proč, proboha, tak nesmyslně, ponechávám stranou)... Kdo ale klaustrofobií netrpí, ať na moje dvě hvězdičky nebere ohled. Po dlouhém rozmýšlení hvězdičku navíc za nečekaný návrat hlavní hrdinky, byť byla stejně blbá jako ostatní postavy. ()

morbido 

všechny recenze uživatele

Blbina na zabitie času žiadny zázrak sa tu očakávat nedá ale neurazí to a na blbosti sa dá predsa tiež bavit.Aspon som sa nenudil a hlavná hrdinka nám ukázala čo má pod tričkom kedže v hlave toho veľa nieje. ()

Reklama

Reklama