Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Saxon (Charlie Sheen) je horlivým a výbušným arizonským policajtom, ktorý vypisuje pokutové bločky a dohliada na miestnych indiánov. Jeho výbušnosť ho dovedie do situácie, v ktorej má na výber buď odchod do dôchodku, alebo úlohu v tajnej operácii. Jeho úlohou má byť nepozorovane preniknúť do motocyklového gangu, ktorého členovia obchodujú s drogami a zbraňami. Saxon úspešne zvládne svoju úlohu a zapadne do motorkárskeho prostredia. Postupne sa vytvára jeho vzťah k fotografke Renee (Linda Fiorentino), ktorá pozoruje život gangu, ale zároveň tiež odhaľuje Danovu totožnosť. A ten, akoby posadlý týmto novým spôsobom života, začne pochybovať o tom, na ktorej strane vlastne stojí. Naviac ho neustále prenasleduje tieň vlastnej minulosti. Zdá sa, že mu nezostáva nič iné než podľahnúť. (sliver)

(více)

Recenze (81)

Martin741 

všechny recenze uživatele

A pozeram, ze niektori tu maju tendenciu ist permanentne proti prudu ... amne sa nechce., ja som s atym proste nechal unasat. Filmecek na urovni, hoci Karla Esteveza nemusim. Su i take miesta na Zemi ktore ho volaju Charlie Sheen. Raz sa totiz ozral - tusim to bolo v 90. rokoch - a s nozom v zuboch a sekerou v ruke nahanal svoju zensku po dome s tym, ze ju zabije - este ta osipana si bola tu sekeru nabrusit : 77 % ()

ShotgunED 

všechny recenze uživatele

Porovnávat tento film se STUDENÝ JAKO KÁMEN je naprosto nemožné. Jediné co mají společné je policista nasazený mezi motorkáře a tím celá podobnost končí. Jako by jste porovnávali Tatru 815 a Jawa Pionýr 21. Obojí jezdí na silnici a má kola ne? Ale je to úplně něco jiného. Zde máme mnohem silnější a vážnější příběh. Dle mého na své možnosti velice dobře natočený a dobře zahraný všemi aktéry. Nevím nakolik se autoři drželi reálné předlohy, ale až na pár večí bych příběhu věřil, že se takto odehrál,včetně psylogického profilu policisty v utajení. Je tu spousta skvělých hlášek a pro každého motorkáře je radost takový film vidět. Jinak má osobně nejoblíbenější hláška je, když Sheen vjede na mašině do baru ,naboří se do Jukeboxu,sleze z mašiny a s vážným ksichtem a zlomeným cigárem v puse se zeptá okolních křupanů "NEMÁ NĚKDO OHEŇ???" ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hej čůro, tenhle film byl psycho-kurva-delickej ti řikám. A stejně takovej byl i českej dabing, kterej tomu narval takový koule, že jsem během filmu málem upad ze židle. Tady je drsný úplně všechno. Vostrej devadesátkovej akčňák, kterej mi ve vzpomínkách chyběl. Film, u kterýho už teď vím, že na něj nikdy nezapomenu. Charlie Sheen, jak kdyby se narodil pro podobný role. Dokonalý! ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu vynikající film o motorkářích. Pamatuju si hlavně to, jak jsem byl zklamanej, když se v jedný efektivní scéně Dan vyzbrojoval, strkal si do bot kudly a asi čtyři bouchačky a pak žádnou z těch zbraní nepoužil. Taky mě celkem pobavilo, jak se Dan snažil vetřít do podsvětí a moc se snažil, nechal se zarůst, fetoval a smrděl a nikoho to moc nezajímalo. Hlavně bych ale řekl, že ci celej fim pro sebe ukradl Michael Madsen, kterej je výjimečnej herec a šéfa gangu ztvárnil výborně. A vynikajíc byl taky Voves (v originále Oatmeal - ovesná kaše), na takový postavy se nazapomíná :-) ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, co bych si o filmu myslel dneska, kdybych ho viděl před dvaceti lety, nejlíp dřív než Stone Cold. Vim, že srovnávat téměř neni co, protože tady gang motorkářů funguje spíš jenom jako kulisa, ale i přes to se jednomu srovnání nevyhnu... Krvák vs Chains Cooper - 0:1. Madsen byl proti Henriksenovi totální čajíček a žádnej vůdce gangu. Chyběla mi i nějaká další výraznější postava, takhle to musel oddřít jenom Charlie, ale tu proměnu sem mu věřil, zahrál to dobře. I když bych vynechal nostalgii, tak Stone Cold budu mít stejně radši. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film bol inšpirovaný skutočným príbehom zástupcu šerifa menom Dan Saxon (Charlie Sheen), ktorého boj s podsvetím vyústil vo viac ako 200 zatknutí. (Smok)
  • "Krvák", stelesnený hercom Michaelom Madsenom, si momentálne odpykáva prvý z troch po sebe idúcich doživotných trestov za vraždu a obchodovanie s drogami. (Smok)
  • Dan Saxon aj jeho partner Virgil (Leon Rippy) oficiálne skončili s prácou u polície. (Smok)

Reklama

Reklama