David WuScénář:
Matt DorffKamera:
Tony WestmanHudba:
Lawrence ShraggeHrají:
Sara Paxton, Chelsea Hobbs, James Kirk, Nancy Travis, Alexia Fast, Jared Keeso, Brent O'Connor, Jeremy Guilbaut, Brenda Crichlow, Tasha Simms, Laura Soltis, Hugo Ateo, Jameson Parker (více)Obsahy(1)
Talentovaná 18 ročná študentka sa dostane do nesprávnej spoločnosti - večery trávi v baroch, kde sa holduje predovšetkým alkoholu a drogám. Podarí sa jej dostať z tohto začarovaného kruhu? (oficiální text distributora)
Nezáživná moralistická dráma o vysokoškoláčke, ktorú keď prídu privítať na internáte spolužiačky s fľašou šampusu, tak sa tvári akoby videla Jacksona bez mejkapu. Našťastie sa nám hlavná hrdinka rýchlo aklimatizuje a razom sa vykašle na behy na dlhé trate a svoju životnú energiu míňa na vymetanie večierkov, ako sa na študujúceho človeka patrí. Čo ale diváka môže dosť nudiť, pretože film sa nikde nehýbe, len hodinu sledujeme, ako dievča kalí a preberá sa z opíc v poobedných hodinách. Isté výčitky v nej skúša vyvolať aj jej osamelá matka otázkami typu: "Ty už si skúsila alkohol?" "No už som si raz chlipla" :-))) Pre stredoeurópana nepochopiteľný, ale poučný zážitok :) ()
Snaha autorov poučiť a vystríhať mládež pred následkami alkoholu je neodškriepiteľná a neustála....avšak, či to bolo podané tou správnou, poučnou formou ...o tom mám vážne pochyby. ()
Sice nádherně poučné, ale jak je známo, žádná generace si do toho nenechá kecat. ()
Ale keď je tá Chelsea Hobbs tak krásna ... :) Aspoň na 3* to Gerda vytiahla. ()
Jeden z ďalších hystericky podaných amerických filmov, ktorý má mať poučný a výstražný charakter. Dievča sa dostane na vysokú a často navštevuje rôzne žúry, kde popíja. Jej matka to považuje za totálnu tragédiu a považuje ju za alkoholičku. Nechápem, prečo musia Američania všetko hnať až do takýchto extrémov; celý čas sme so sestrou prevracali oči a chytali sa za hlavu nad tou naivitou a praháňaním. Deti, vôbec nikdy nepite, je to ZLÉ a ak si aj dáte raz za čas cez víkend, tak už rozhodne STE nárazoví alkoholici!! ()
Photo © Lifetime Television