foto

Chelsea Hobbs

  • nar. 18.2.1985 (34 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Sympatická kanadská rodačka, celým jménem Chelsea Raelle Hobbs, se narodila 18.února 1984 ve městě Vancouver. Své velké umělecké nadání potvrzovala již od svých třech let, kdy témeř všem ukazovala jak dobře tančí, zpívá a hraje a ve stejném věku se Chelsea začala profesionálněji věnovat tanci. Rodiče Chelsea se po jejich rozvodu rozhodli, že svou dceru zapíší do hereckých kurzů. Během těchto kurzů se tato velmi talentovaná herečka objevila ve více než 40-ti televizních reklamách. V šestnácti letech, po dokončení školy se přestěhovala z rodného Vancouveru do Los Angeles.

Mezi její první role patří ta, v poněkud neznámém seriálu NO ADULTS ALOUD. Její další role byla v dramatu SLADKÉ SNY, ve kterém si zahrála po boku bývalé hvězdy ze známého seriálu Beverly Hills 90210 Tiffani-Amber Thiessen. Účinkovala také ve sportovním dramatech PERFEKTNÍ TĚLO a ZÁZRAK, hororu CHRISTINA´S HOUSE nebo v seriálech MYSTERIOUS WAYS, SEVEN DAYS, THE SAUSAGE FACTORY a PASADENA.

V roce 2002 ztvárnila jednu ze svých nejznámějších rolí, a sice Gerdu v rodinném fantasy snímku SNĚHOVÁ KRÁLOVNA z produkce Hallmarku, ve kterém si hlavní roli zahrála Bridget Fonda. Chelsea si za roli Gerdy vysloužila nominaci na cenu Leo Award. Po tomto úspěchu si zahrála v televizní minisérii BEACH GIRLS s Robem Lowem a Julií Ormond, dramatu VÍCE O VZTAZÍCH SVOBODNÉ MATKY nebo thrIlleru THE UNKNOWN.

K dalším jejím úspěchům můžeme počítat i její roli ve vynikajícím filmu LEGENDY Z DOGTOWNU, režisérky Catherine Hardwicke, která má na kontě i drama TŘINÁCTKA nebo megahit STMÍVÁNÍ. Chelsea se v tomto filmu objevila vedle takových hvězd jako Emile Hirch, Heath Ledger a Rebecca De Mornay. Také hrála celkem ve třech epizodách seriálového hitu THE L WORD o lesbách, jejich každodenních problémech a láskách, dále se taky objevila v kriminálním seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY. Po boku Sarah Paxton si střihla roli vysokoškolské studentky, která se více než učení věnuje spíše nekonečným párty a popíjení alkoholu, což se jí nakonec stane osudným v televizním dramatu NEKONEČNÁ PÁRTY, někdy také překládaném jako ZÁBAVA NIKDY NEKONČÍ. V roce 2008 si zahrála studentku herectví, která se chce vymanit z vlivu rodičů na její život a na studia si přivydělává jako go-go tanečnice ve filmu DOZNÁNÍ. Její zatím poslední rolí je Emily Kmetko z televizní minisérie MAKE IT OR BREAK IT.

Jedna z jejích úplně prvních rolí byla v Malých ženách, když jí bylo devět let, v žilách jí koluje irská, skotská a švédská krev, je vysoká 168 cm a byla na kamerových zkouškách na film Flicka, ve kterém si nakonec hlavní roli zahrála Alison Lohman.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Killer Ending (TV film)
Left for Dead (TV film)
Mr. 365
2017 The Psycho She Met Online (TV film)
2015 The Unauthorized Melrose Place Story (TV film)
2014 June in January (TV film)
The Nine Lives of Christmas (TV film)
2013 Trainer, The (TV film)
2008 Doznání (TV film)
2007 Zábava nikdy nekončí (TV film)
2005 Legendy z Dogtownu
The Unknown
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2002 Kai a Gerda (TV film)
2000 Christina's House
1999 Miracle on the 17th Green (TV film)
1997 Perfektní tělo (TV film)
1996 Sweet Dreams (TV film)

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Shadows of the Past (E09)
UnREAL (TV seriál)
Commitment (S03E10)
Codependence (S03E09)
Recurrent (S03E08)
další epizody (8)
2016 Lucifer (TV seriál)
Homewrecker (S02E09)
2014 Motiv (TV seriál)
Přes palubu (S02E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E07)
2012 Kurýr (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E12)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Hořkosladká (S12E03)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Jarní prázdniny (S08E19)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Děvče z magazínu (S06E09)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Limity (S04E04)
Lasem lapená (S04E03)
Lidi, život je šílenej (S04E02)
2005 Beach Girls (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)
1994 No Adults Aloud (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace