Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální tým expertů na paranormální jevy vyšetřuje a dokumentuje nadpřirozená zjevení... Jste připraveni na zákaz vycházení? Trojice nebojácných dobrodruhů Zak Bagans, Nick Groff a Aaron Goodwin ze zábavného dokumentárního seriálu o dobrodružstvích na místech, kde údajně straší, do toho jde po hlavě. V každém dílu se trio nejdříve seznámí s historií strašidelného místa. Vyzpovídá historiky i očité svědky a vyzbrojí se příběhy o duších těch, kteří tam zemřeli. Nakonec se tam Zak, Nick a Aaron nechají zamknout od soumraku do úsvitu a stráví noc vyvoláváním duchů. (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

Da_reba 

všechny recenze uživatele

Po 3 častiach 10-tej série niesom zrovna nadšený. Pripomína mi to keď sme si pri taboraku rozprávali strašidelné príbehy a niekto ma odzadu trápne nastrašil. Celé to je založené na tom aby divák veril "čudným" pocitom a príhodám, ktoré počujú a vidia len účinkujúci. Pekne obrazne vyrozprávané mýty a legendy, nič viac. 40% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Na pocuchání nervů to celkem stačí, ale o věrohodnosti tohoto pořadu nemůže být ani řeč. Hoši jsou navíc až příliš hluční, když na ně údajný duch promluví, takže diváci slyší leda prdlačku. Rovněž by se docela hodilo vyvodit z každého případu paranormálních jevů seriózní závěr, o což se tady nikdo ani náznakem nepokouší. Nicméně pokud mám chuť se bát, tak tyhle duchařské historky překvapivě fungují kolikrát líp, než kdybych si pustila nějaký filmový horor k tomuto účelu přímo stvořený. (50%) ()

Reklama

zsn 

všechny recenze uživatele

Strašidelnější než kdejaký horor. Právě to, že se mapuje skutečnost, má u mne na svědomí husí kůži i na zádech. Miluji historky, pověry nebo legendy, nevysvětlitelné zkušenosti s neznámými entitami, strašidelná místa nebo ghost turistiku. Po celou dobu, co každý díl sleduji, mám pocit, že za mnou nějaký duch stojí, opravdu na počůrání, a to jsem zvyklá na kde co - horory patří mezi mé oblíbené pohádkové žánry pro oplodňovací večery, případně jsem schopna na ně jít nejen na prvním rande. Opravdu to, co mě nejvíc děsí jsou příběhy ze skutečnosti, ne filmové scénáře, potažmo kvalitně zpracované masky v hororových snímcích. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Po filmařské stránce jde o celkem kvalitní záležitost. Ale prostě nemohu přejít to, že jde o další z pořadů, který se snaží vzbuzovat dojem, že jde o nějaké vědecké zkoumání duchů. Jde o prachobyčejnou dänikenovskou pseudovědu a hloupou záhadologii nejhrubšího zrna, která dělá z lidí sofistikovaným způsobem blbce. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

"Spiritbox promluvil" Náhodou jsem na to narazil na prima zoom, takže jsem se zpočátku domníval, že jde o nějaký dokument. Ale brzy se ukázalo, že jde o amatérskou duchařskou komedii, vhodnou zejména pro fanoušky Festivalu otrlého diváka a konzumenty lehkých drog... Prostě v podstatě odpad, který se za jistých okolností může díky své stupiditě stát kultovní pětihvězdičkovou záležitostí (k čemuž ovšem v mém případě zatím nedošlo:-) Asi nejvtipnější mi připadaly titulky objasňující nevysvětlitelné zvuky, například "nevysvětlitelné zavrčení", "nevysvětlitelný dětský hlas", "nevysvětlitelné tiché zavrčení" či můj nejoblíbenější "nevysvětlitelný zvuk tahání". ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • V 5. epizodě 4. série s názvem Stanley Hotel tým vyšetřoval matrace, na kterých podle nich zemřeli lidé. Skutečný personál hotelu Stanley ovšem prozradil, že to bylo jinak. Hotel neskladuje matrace, na kterých lidé zemřeli. Ač se jedná o nejstrašidelnější hotel Ameriky, tak to byly normální matrace. (Vitox)
  • Sezona 2014 byla rozšířena o 7 extra epizod pod názvem "Ghost Adventures Aftershocks". (sabres72)
  • Zak Bagans si jako vášnivý sběratel předmětů, souvisejících s paranormální aktivitou, otevřel v Las Vegas Haunted Museum. Zároveň k tomu natočil dokument pro Travel Channel s názvem Deadly Possessions (2016). (LucyZ)

Reklama

Reklama