Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

V případě tohoto filmu se při hodnocení hvězdičkami přikláním k většině hodnotících diváků zde na fóru. Nejsem si jistej, zda se k filmu hodí žánrová škatulka horor. Thriller to sice je, ale na horor to je slabý. Rozhodně to není strašidelný horor, ani atmosférický horor. Je to thriller kvalitativně rovnou pro TV produkci. Většinu filmu se budete nudit. Odpad to sice není, ale dvě hvězdičky jsou akorát. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor nefunguje tak, jak tvůrci chtěli. Celou hodinu se v něm prakticky nic podstatného neděje, a to je jeho největší slabina! Parta teenagerů se snaží za každou cenu vypátrat víc o záhadném nevrlém starci, o kterém se vedou divné řeči, a dokonce i to, že zavraždil několik mladých lidí. Horor se dostaví vesměs v závěrečných dvaceti minutách a to finále není vůbec špatné, a navíc dojem vylepší opravdu nečekaná pointa. A sličné blondýnce Katrině Bowden to sluší, i když režie Nicholause Goosena je velmi průměrná a neobjevná. ()

Reklama

oliveros 

všechny recenze uživatele

Nevhodné pre čo i len menej náročných jedincov s priemerne rozvinutou schopnosťou uvažovania a vekom nad 15 rokov. Tu predstavený námet je maximálne domrvený a pýši sa slušnou frekvenciou prihlúplych okamžikov. Opäť jeden smutný zápis roku 2009 v žánri, ktorý sa vďaka podobným skvostom stáva hanbou kinematografie. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Ač jsem film zkoukla spíše náhodou, byl dobrý. Zpočátku to, pravda, moc horror nepřipomínalo. A děj se neposunoval k ničemu, co by vůbec horror připomínalo. Ovšem posledních 10 minut bylo nabyto akcí. A hlavně to bylo hodně překvapivé. Se závěrem jsem absolutně spokojená. Neboť nesnáším, když je konec bez konce. Škoda jen, že mi nějak uniklo, jestli ti kluci nakonci byli nějak spřízněni s tou rodinou. ()

Hucocaky 

všechny recenze uživatele

Iba dve hviezdicky aj to len pre krásnu Katrinu Browden. Myslim, ze sam by som dokazal napisat lepsi scenar. Film ma vela chyb, obsah je az prilis zjednoduseny. Na konci snimku sa objavil "vzrat" ktory tam vsak nemal co robit, to len svedci o tom, ze reziser bude amater. Nemozeme predsa rozpravat pribeh o jankovi a marienke, ktori si preziju cestu do lesa, preskakaju mnoho prekazok, boja sa zlej jezibaby, a na konci vysvitne ze, vlastne vrahovia su oni sami. 2/10 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama