Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Další z řady teenage hororů, který je po hororové stránce jedním z těch slabších na krev, napětí a především atmosféru, ale na druhou stranu má poměrně solidní děj s dvěma překvapujícími zvraty, první překvapí, ikdyž je až příliš předvídatelný a druhý zvrat je spíše směšný, než překvapivý. Vyzdvihnul bych i slušně hrající herce. Ale i tak jde o jeden z těch hororů, na který se brzo zapomene. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Když jsem šel po shlédnutí na tento profil, věděl jsem, že jdu na profil filmu s nízkým hodnocením, což se zas až tak nepotrvdilo, přeci jen 48 procent je ještě slušné. To kvůli tomu, že od zdejších uživatelů se od hororů podobného ražení čekají hektolitry krve. U mě je ale film na mnohem vyšší procentuální úrovni, takové milé překvápko od kterého jsem příliš nečekal ale pobavil jsem se. I kvůli zvratu v závěru filmu, který rozhodně překvapil. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašně nudnej a nic neřkající slasher. Cokoliv co tu je je strašně nezábavný a nudný. Od postav přes děj až k vrahovy kterej byl jeden velkej omyl. Postavy jsem si nezamiloval spíše mi bylo totálně jedno co se s kým stane. To samé vrah kterej byl debilní a hlavně zapomeníhodnej. Celej slasher je nepovedenej. 2* dávám s velkým sebezapřením. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Tuctová teenagrská vyvražďovačka (ak to tak môžem nazvať, keďže s tými vraždami to tu bolo dosť biedne) ktorá fanúšika hororu nemôže ničím prekvapiť. Nemôžem povedať že by som sa vyslovene nudil, ale videl som to už všetko toľko krát a navyše tu všetko trvá tak dlho kým sa film niekam pohne a keď sa aj pohne, zistíme že to bola vlastne kravina. Záver trochu prekvapil a keď to celé hrniem, tak taký slabši podpriemer. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

A je to tu... Jakožto výjimečný jednohvězdičkář to prostě jednou přijít muselo. A to už je v mém případě co říct. Takže.... Wau! Tohle je katastrofální. Musím zřejmě brát ohledy na ten rok vydání. Což samozřejmě beru, viděl jsem z toho roku aj i starší mnohem mnohem mnohem lepší kousky. Tohle je od scénáře až po herecké výkony absolutní hrůza. Upřímně jestli toto dostalo kolonku horor tak já jsem včera přiletěl z Jupitera a zítra odlétám na Venuši. Nevím, jako pokud chcete hodně rychle usnout a nebo zdemolovat svojí natěšenou náladu na film, tak prosím, zapínejte... 20-25% a to je. Za to že tam hrál mladý Dave Franco a za tu námahu a snahu vytvořit prostě nějaký film. Jsem hold dobrá duše. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama