Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 2

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (136)

stanyko odpad!

všechny recenze uživatele

Nedostojne Trapenie. Film vystavany na co najnelogickejsom konani co najsirsieho mnozstva postav. Herecke vykony biedne. Reevesovi som neuveril snad ani jednu scenu. Najviac to zabila smejdacka animacia robota uz na zaciatku. Nechapem, co tu mnohi ospevuju ten namet. Ved to vsetko sme videli v inych filmoch o klonovani ludi uz pred 20. rokmi... ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tohle byl jeden z nejlepších filmů, co jsem za poslední dobu viděl. Neskutečně propracované, použito spoustu odborných termínů (některé jsem si i musel googlit) a přesto všechno dávalo smysl a krásně to do sebe zapadalo. Nejlepší na tom je, že je to sice sci-fi, ale do budoucna může být tahle problematika realitou, pokud se tedy lidstvo samo do té doby svoji demencí nezničí (narážím na sluníčkáře, muslimy, teroristy, agresory, kolonizátory a podobné přízraky z pekla). Tohle by jednou mohla doopravdy být realita, samosebou nekonečný život by nesl rizika jako přemnožení lidí na planete, nedostatek potravin, ale to už je jiný příběh. Každopádně tento film mě překvapil a nechybělo mnoho a dal jsem více hvězd. Přenos mysli je jedna věc, ale to, že mozek odumírá 5 minut bez kyslíku, nebo že klony vypadaly úplně stejně, tak to byly spíš opravdu sci-fi. Já zde hodnotím tu snahu a propracovanost a v neposlední řadě skvělou režii a herecké výkony. 75% ()

Reklama

xzajox 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku som vedel, že viac ako dve hviezdy tomu nedám. Začiatok gýčovitý, trápne účelový, absolútne neprirodzený a teda som mu neveril. Čo nasledovalo ma takmer donútilo film nedopozerať. Logické chyby, zbytočné scény (WTF, scény so sledovaním a resuscitátorom na klinike). Ale aby som len nekritizoval, základná idea je ok, aj keď nie úplne originál. Posledná časť filmu sa už celkom dala a herci mi ani trochu nevadili, ale to je asi všetko. Scénár je asi najväčšou slabinou, bol odfláknutý. Idem si nakrémovať čelo, lebo ho mám po tomto snímku riadne oplieskané dlaňou. Za mňa 38% - 2* ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Zkusíme pominout naprosto otřesné CGI, které bylo na úrovni roku 2000, to se prostě nepovedlo. Celková myšlenka přenesení mysli do počítače nebo do jiného těla je tady s námi už delší dobu a několikrát zpracovaná. Tady v tomto filmu nic méně neřeší zda je mysl něco víc než skutečně, jen super počítač, když to řekneme velmi zjednodušeně. Tak nějak tady přeskakují tu otázku ohledně lidské duše. Protože všechno co se dělo, byli jen potíže se špatně vymazanou pamětí na určité vzpomínky, které k tomu vyvolali následné podněty. Nic méně, je to jeden z mála filmů který to takto udělal. Většinou jsme svědky toho jak to nefunguje, protože lidská mysl je něco víc. Tento film ukazuje co by se mohlo stát kdyby lidská mysl byla skutečně jen určitá forma ''super počítače''. Tato myšlenka se mi líbí, ta korupce na konci, že to není farmačka, ale týpek co chce vydělávat je vcelku zbytečná. Jen ta myšlenka příběhu mě zaujala zbytek filmu byl takvej, no prostě nic moc. ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Bomba! Od začátku do konce to jede v plným proudu! Absolutně nepředvídatelné, plné napětí a totálně nad očekáváním. Vždy, když jsem čekal nějakou klišoidní mr"*ku, tak přišel obrat o 180° a já si řekl jen "uau". Debilní příspěvky předpojatých scify onanů vůbec neberte vážně, jinak vám zkazí radost z filmu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama