Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku se na přelomu 19. a 20. století majitel baru na Bowery Chuck (Wallace Beery) a dobrodruh Steve (George Raft) baví hledáním nových způsobů, jak se navzájem urážet, žertovat a předhánět, přičemž jejich dovádění se obvykle točí kolem nějaké sázky. Když však oba drsňáci spatří půvabnou, ale nešťastnou Lucy (Fay Wray), jejich hra se stane vážnější. Chuck vyzve Steva, aby provedl nebezpečný skok z Brooklynského mostu, přičemž v sázce je Chuckův bar a Stevův život. (mac000)

(více)

Recenze (2)

mac000 

všechny recenze uživatele

V bujarých devadesátých letech 19. století New York vyrostl do kostýmů a baloňákových snobů... ale Bowery omládla, stala se hlasitější a bouřlivější, až se jí začalo říkat 'nejživější ulice na zeměkouli' , Byla kolébkou mužů, kteří se později stali slavnými. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Raoul Walsh tocil  tieto odlahcene  komedie aby divaci zabudli na drsnu realitu a hospodarsku krizu, ktora roku 1933 stale pretrvavala, navyse roku 1933 sa moci v nemecku chopil isty Hytler.... Film tahaju najma Wallace Beery a George Craft, no a nemozno zabudnut ani fajnu Fay Wray. ovsem po rokoch uz nic moc, hoci dam lepsi priemer   69 % ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama