Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Meev 

všechny recenze uživatele

I když to bylo natočené jen kvůli penězům, mně se taškařice o tom, jak se vlastně parta seznámila velmi líbila, jen mi vadilo, že v kresleném seriálu bylo snad vždy vysvětlené, co a proč se jak dělo a zde si létají duchové, protože někdo vyslovil zaříkávadlo, to mi přijde trošku dětské a filmaři si s tím mohli více pohrát, herci jsou sympatičtí až na Velmu, tam mi do oka nějak nepadla a samotný Scooby mi přijde takový.,. obtloustlý ? Nebo nevím, jak to vysvětlit, ale zřejmě to je naschvál. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený pokus o další oživení Scoobyho party. Sice mi zpočátku trvalo, než jsem si zvykl na všechny nové představitele, ale do děje jsem se vžil hned a upřímně jsem se bavil. Hlavní hvězda Scooby je sice mírně upozaděn, ale v průběhu děje to přestávalo vadit. Film nám pěkně odpověděl na otázku, jak se vlastně parta dala dohromady, což byl vlastně úkol celého třetího dílu série. Srovnatelné s oběma minulými díly. ()

Reklama

pekas 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo nikdy nebyl můj šálek kávy. Ale už jsem i tak něco dílů viděl a v intencích tohoto seriálu je tenhle film úplně v pohodě. Zápletka naprosto standardní Scooby Dooovská, nechápu dost dobře ty kritiky tady. Vždycky to byl seriál pro děti a jako k takovému taky přistupuju. Dětem se to líbí, jako rodič neshledávám žádnou závadu, takže slabší čtyři. Zatím mě všechny tři hrané filmy bavily víc než animované. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

No špatné to je. Těšil jsem se alespoň na sedmdesátkovou stylizaci, ale kromě ústřední čtyřky je film zasazený do přítomnosti. Humor je asi takový jaký se dal čekat, a pokud vám je 3 - 8 let věku, nebo jste fanoušci seriálu, tak se možná budete bavit. Pro mě je to za hvězdičku, a to hlavně díky dvěma slečnám kterým to fakt sekne. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ohromná kravina, ktorá však zo všetkých hraných verzií Scoobyho dopadla najlepšie. Jednoduché a primitívne béčko pre mladších, ktoré narozdiel od svojich predošlých filmových príbehov najviac pripomínalo klasickú záhadnú epizódu starého dobrého seriálu, natiahnutú na 80 minút. Po filmárskej stránke je to nanajvýš nehodnotiteľné, ale dá sa to celé prežiť bez ujmy na zdraví. Čistý priemer. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama