foto

C. Ernst Harth

  • nar. 2.2.1970 (49 let)
    Galt, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Elephant Joe
2016 Hra na lásku (TV film)
2015 Povstání mrtvých: Strážní věž
2014 Scammerhead
The ABCs of Death 2
2013 Percy Jackson: Moře nestvůr
2012 Camera Shy
Crowsnest
2010 A-Team
Kdo rozsvítí Vánoce (TV film)
Sejmi eso 2
The Search for Santa Paws
2009 Scooby-Doo: Začátek (TV film)
Space Buddies
Zombie Punch
2008 Impuls
2007 Halloweenská noc
2006 Love and Other Dilemmas
The Entrance
2005 Capote
Dlouhý víkend
Muppets' Wizard of Oz, The (TV film)
Už jsme tam?
2004 Ostrov příšer (TV film)
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 Delikátní umění parkování
Můj pes Buddy V
Pavučina snů
Péčko pro začátečníky
2002 Noční loupež
Čistič
2001 13 duchů
Dark Water
Kamufláž
Na palubě Jednorožce (TV film)
Start v ohrožení
The Heart Department (TV film)
Valentine
Řekni, že to tak není
2000 2gether (TV film)
Černý jezdec (TV film)
1999 Drsňák Dudley
Little Boy Blues
Noroc
Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Hra na schovávanou (TV film)
Zacharia Farted
1997 Vyděrači
1995 Crash
1994 Green Dolphin Beat (TV film)
1993 Scarecrow and the Rainbow Kid, The
Strangeview

TV seriály

2019 Demon X (TV seriál)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Super Unknown (S03E02)
2017 Haters Back Off (TV seriál)
Getting Condomsated 4 My Ad (S02E02)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Freakshow (S03E02)
2016 Aftermath (TV seriál)
Whispers of Immortality (E13)
2014 Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Drobek (S02E13)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zoufalé duše (S01E08)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
To nejcennější (S01E02)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Stabilizace (S03E03)
Smallville (TV seriál)
Warrior (S09E12)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Favorite (S02E04)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Médium proti médiu (S02E03)
Lovci duchů (TV seriál)
The Magnificent Seven (S03E01)
4400 (TV seriál)
The Marked (S04E06)
2006 Saved (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
It's True (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Pest House (S02E14)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Postmoderní Prométeus (S05E05)
1996 Dva (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Dokumentární

2013 Once Upon a Time: The Price of Magic (TV film)
2004 Inside 'Harsh Realm'
1992 HBO First Look (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace