Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Začátek

(TV film)
  • USA The Scooby-Doo! Mystery Begins (více)

Obsahy(1)

Co pojí nejlepší kamarády? V případě Daphne, Velmy, Freda, Shaggyho a Shaggyho odvážného štěněte Scooby-Dooa jsou to záhady! Celovečerní hraný Scooby-Doo: Začátek nás zavádí do doby, kdy se čtyři dospívající slídilové (plus jeden psí detektiv) setkali poprvé. Byli tehdy neprávem obviněni z nastrojení duchařského žertíku a vyloučeni z Coolsvilleské střední. Spojili se, aby očistili své jméno a vyřešili tu nadpřirozenou záhadu... a vydali se tak rovnou vstříc neutuchající legraci a dobrodružství. Speciální zábava, speciální přátelé a extra-speciální efekty dělají z tohoto příběhu na téma “jak to všechno začalo” (počínaje setkáním chlapce a psa až po první výpravu v karavanu Mystery Machine) zatraceně báječnou podívanou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezajímavé, zbytečné pokračování umírající série, snažící se vydojit poslední love ze zbylých diváků. Brian Levant je na tom asi opravdu moc špatně, když musí brát už i televizní srágory, ale co naplat, složenky jsou neúprosné. Nebudu se rozepisovat o hovadinách, aspoň k velmi podivnému obsazení, nerespektující podoby z kreslené předlohy, největším přehmatem je obsazení Kate Meltonové do role Daphne, které ve filmu nemá být ani šestnáct, ale vypadá přinejmenším na pětatřicet. Budu milosrdný, ve dvě v noci už tak nevnímám, tak za dvě. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Super film, dlouho jsem čekal na film kde vysvětlí jak se parta dala dohromady a musím říct že se to scénáristům povedlo. Nechybí záhada, původ postav a Scoobyho. Postavy vypadají jako ty animované i když trochu mě vadilo že Fred byl tmavovlasý a Velma byla černovláska když v seriálu je hnědovláska a Fred dokonce blonďák ! Co mě taky dost mrzelo že se to neodehrávalo v 60tých letech ale v současnosti a pak drobnost Scoobyho ňamka je špatně přložená má to být keksík nebo sušenka. ;-) ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Ohromná kravina, ktorá však zo všetkých hraných verzií Scoobyho dopadla najlepšie. Jednoduché a primitívne béčko pre mladších, ktoré narozdiel od svojich predošlých filmových príbehov najviac pripomínalo klasickú záhadnú epizódu starého dobrého seriálu, natiahnutú na 80 minút. Po filmárskej stránke je to nanajvýš nehodnotiteľné, ale dá sa to celé prežiť bez ujmy na zdraví. Čistý priemer. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejslabší článek z celé série hraných Scooby-Doo. První dva filmy rovněž neoplývaly kvalitou, nicméně se ještě daly snést. Naprosto zbytečný prequel s bídnými vizuálními efekty (chudák Scooby-Doo) a otřesnými hereckými výkony. Na film jsem se podíval zejména proto, že mám rád filmy plné tajemna a záhad. Teď je záhadou, jestli někdy vznikne nějaké další pokračování. Doufám, že ne! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

K mému velkému údivu a vzhledem k mým minimálním očekáváním musím s překvapením konstatovat, že tenhle film vůbec nebyl špatný. Jistě, v tomto případě souhlasím s tím, že už jde zřejmě jen o to vyrazit peníze z fanoušků seriálu a filmů Scooby-Doo, a herci z původních dvou filmů asi věděli, proč do tohohle projektu nejdou (ovšem ona je otázka, jestli jim to bylo nabídnuto). Ale pokud budu objektivní, tak musím říci, že tenhle příběh o tom, jak se vlastně parta kolem roztomilé mluvící dogy dala dohromady, je docela příjemný a velice zajímavý. Samozřejmě to není žádné veledílo, velkolepých triků se zde divák také v nějaké větší míře nedočká, ale jako příběh to funguje a dává to docela smysl. Diváci, kteří budou film chtít zkritizovat si jistě najdou mnoho důvodů a zřejmě i oprávněných, ale ti, kterým se to stejně jako mně docela líbilo, se v tom nebudou šťourat a film označí jako zajímavé vysvětlení zrodu jedné z nejznámějších televizních part. Scooby je pořád stejně roztomilý, hlavní představitelé hrají docela dobře a nic nepokazili, takže v tomhle směru spokojenost. Akorát byl docela nezvyk, že Fred není blonďatý, ale černovlasý, to bylo ale asi taky to jediné, co mi na tom nějak vadilo. Celkově film hodnotím jako docela zdařilý, vidím to někde mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale v tomhle případě převládá má slabost pro zfilmované příběhy Scoobyho, takže dávám čtyři hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Coolsville - domovské mesto partie - sa nachádza v okrese Erie v Ohiu, približne 1 hodinu západne od Clevelandu. (misterz)

Reklama

Reklama