Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Slušný akční scifi, při kterým jsem se slušně bavil. Samozřejmě nejde o žádný velkorozpočtový trhák, ale já jsem se ani chvíli nenudil a to je pro mě hlavní. Ovšem opravdu asi víc lidí zarazí, když hlavní hrdina několik minut střílí z pistole, ve které nevymění ani jednou zásobník a nebo, když z domova telefonuje a na displey hodin je 13 minut, zatímco když telefonuje za chvílí, tak je na displey 12 minut a třináctka teprve naskakuje. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to na svém noťasu HP, ze své pohovky Tara, na sobě ponožky Peace, kraťasy nike, triko hi-tec, k tomu jsem popíjel Fantu a jedl brambůrky Bohemia. Ach ty korporace. Zajímavý, ne úplně skvěle zpracovaný, ale rozhodně ne nudný fimík s parádními úvodními titulky. Trochu mi to připomínalo Běžícího muže. ()

Reklama

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Teda jestli v blízký budoucnosti budem počítače ovládat jen klávesnicí (a není to problém jen tohoto filmu), tak to díky, ale na hlodavce jsem si už zvykl. Ale vždycky mě fascinovalo, jak tam něco datlujou. Na druhou stranu chválím reklamy na místech, na kterých zatím nejsou. Zatím. No a konec vypadal, jakoby to byl pilot k nějakému seriálu. Pokud to bude mít pokračování, přeji mu lepší zpracování. ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad to nebyl věru špatný. Herecké obsazení také ne, ale kdo je sakra ten Ernie Barbarash a kde bydlí? Dal bych mu pohlavek za to, jak tenhle film zpackal. Patlála, patlála - poďála, poďála. Nedomyšlené scény spolu s neskutečně toulavou kamerou, která mi občas lezla na nervy. A chudák Val, právě díky této roli složil zkoušku, jak správně uvádět zprávy na nově :D ()

castor 

všechny recenze uživatele

Řekni kde ten Cuba je, co se tady mohlo stát, řekni kde ten oscarový herec je, kde může být. Získání oscarového zlata holt pro mnohé herce představuje kariérní propast. Oscarové prokletí potkalo nejednoho držitele. Sice se jejich cena jistě vyjímá na nějaké naleštěné poličce, Cuba Gooding jr. dostává v posledních patnácti letech vesměs jen nepoužitelné nabídky. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)
  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)

Reklama

Reklama