foto

Hiro Kanagawa

  • nar. 13.10.1963 (53 let)
    Sapporo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Hiro Kanagawa, rozený Hironobu Kanagawa 13. října 1963. Narozen v Sapporo, Hokkaido, Japonsko. Dětství prožil v Guelph, Ontario, Kanada, a Sterling Heights, Michigan, USA. Ve 14 letech se vrátil do Japonska a navštěvoval Mezinárodní křesťanskou univerzitu High School v Tokiu. Zde byly jeho úplné herecké začátky ve studentských filmech, do toho také studoval klasickou kytaru. Pak se vrátil do zpět do USA, kde studoval vizuální umění na Middlebury College, školy Skowhegan malířství a sochařství a Tyler School of Art na Temple University. Během této doby byl také aktivní v divadle a umění, ale byl znám spíše jako hudebník, skladatel a spisovatel. V roce 1990 se stal ve Vancouveru uznávaným hercem, dramatikem, scénáristou.

Jeho hra Tiger of Malaya měla premiéru v roce 2003.Jeho poslední hra Patron Saint of Stanley Park měla premiéru v roce 2010 v umění Club Theatre, Vancouver a byla hitem Vánoc. Co se týče jeho herecké kariéry, hrál v mnoha seriálech a filmech. Ty jsou uvedené v jeho herecké biografii.

Pro zajímavost známější je jako Kwan ze SMALLVILLE. Jeho nejpozoruhodnější anime role je Gihren Zabi z Mobile Suit Gundam. Ztvárňuje hlas Mister Fantastic ve Fantastic Four: World's Greatest Heroes. Zatím jeho poslední role je v seriálu ARROW.

Rostislav "Rostiiik" Hlaváček

Herecká filmografie

Filmy

2015 Věčně mladá
2013 Assault on Wall Street
Carpenter's Miracle, The (TV film)
Les sebevrahů (TV film)
Po proudu
2011 Donovan's Echo
Poslední minuty na Zemi (TV film)
Proroctví zkázy (TV film)
Unesený detektiv (TV film)
2010 Král bojovníků
2009 Caprica (TV film)
Dívka na přání
Opatrovnictví (TV film)
Reset
2008 Den, kdy se zastavila Země
Girlfriend Experience
2007 Boj
Mimzy
2006 Rodina na útěku (TV film)
The Entrance
2005 Mlčení (TV film)
Nejlepší přítelkyně (TV film)
2004 Pět starých známých (TV film)
Public Lighting
2003 Betrayed (TV film)
Little Brother of War
1st to Die (TV film)
2002 Damaged Care (TV film)
Hladina adrenalinu
Skryté hlasy (TV film)
Víření fluida
2001 Josie a její kočičky
Okouzlení vrahem
Replikant
2000 Epicentrum
Mrcha
Nejlepší show
Obviněn
Protection
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
6. den
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Resurrection (TV film)
Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Američtí draci
Future Sport (TV film)
Spojení se smrtí (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1997 Doteky
Expedice smrti (TV film)
Nebezpečný zákazník (TV film)
Vyděrači
1996 Čmuchalové 2 (TV film)
For Hope (TV film)
Maska smrti
1995 Cyberjack
Freeman - plačící drak
Skrýš
Štvanice
Únos dítěte (TV film)
1994 My Name Is Kate (TV film)
Silueta (TV film)
1993 Born Too Soon (TV film)

TV seriály

2016 Akta X (TV seriál)
Můj boj 1 (S10E01)
Kim's Convenience (TV seriál)
The Magicians (TV seriál)
Consequences of Advanced Spellcasting (S01E03)
The Source of Magic (S01E02)
Timeless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 6 (S01E06)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Blaine's World (S01E13)
Astroburger (S01E11)
Mr. Berserk (S01E10)
další epizody (7)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Kindness (S01E09)
End of the World (S01E08)
2014 The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Day Trip (S01E08)
Contents Under Pressure (S01E07)
další epizody (4)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Půlnoc (S01E10)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (13)
2012 Arrow (TV seriál)
Ohnivá múza (S01E07)
Nový začátek (S01E01)
Continuum (TV seriál)
Wasting Time (S01E03)
2011 Blackstone (TV seriál)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Kufřík (S03E02)
Lidský terč (TV seriál)
2009 Caprica (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Changing Channels (S05E08)
2008 Svatyně (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Fantastic Four (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Konfrontace (S08E14)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Pod zámkem (S02E10)
Procitání (S02E01)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Bardo Thodol (S03E18)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Human Essence (S03E08)
The Time Is Now (S02E23)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
1997 Akta X (TV seriál)
Synchronie (S04E19)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
522666 (S01E05)
Ochránce (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Ohnivák (S02E09)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Round Table, The (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Šogun (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace