Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z dokumentov, ktorý je obsahom bonusového disku na DVD alebo Blu Ray k filmu Transformers: Pomsta porazených.
V dokumente je množstvo zaujímavostí, rozhovorov a pikošiek z natáčania samotného filmu. (tom88)

Recenze (5)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, jak moc se Bay se svými robotími mazlíčky piplá! Sedm podkapitol je prodchnutých neuvěřitelným entuziasmem všech zůčastněných, poskládáno z líbivých a poutavých záběrů, a na vše je radost se dívat. Zprvu jsem možná reptal, že 135 minut je trochu moc, ale nakonec - ta informační hodnota je obrovská, a času, stráveného sledováním tohoto dokumentu, nelituji. Jak jinak se člověk dozví, že Hugo Weaving daboval Starscreama ;), nebo že v ILM bouchaly počítače při rozpohybovávání Devastatora? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dokument zo sveta Transformers a konkrétne z Revenge of the Fallen.Obsahuje to pochopiteľné typické veci ako sú: točenie akčných scén, ako opäť s Bay-om spolupracovala armáda, ako náročný boli roboty, koľko výbušnín sa minulo, aké problémy nastali, ako sa strihalo, či zvuk efektov a podobne.Proste klasický Making of, ktorý ma 135 minút.Zaujímavé, no ničím geniálne ako napríklad Lord of the Rings.Každopádne stojí za pozretie pokial sa vám páčil film. 85% - 4* ()

st.ranger odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní dokument ke stupidnímu filmu. Vystřižené scény ultra debilní a náčrtek animací jen ukazeje, že to mohlo být v některých případech lepší. Kecy stylu používali jsme nejmodernější techniku mě nijak neoslovili, spíš jsem se tomu vysmál. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Skvelý dokument, veľmi zaujímavé veci som tu videl. Armáda je skvelá, rozhovory z rôznymi ľudmi zo štábu. Tvorba efektov, natáčanie akčných scén, Bayove výbuchy, do ktorých je veľký blázon a to všetko oveľa masívnejšie ako pri prvom diely. Je to síce trocha dosť dlhé na jedno pozeranie, ale keď začnete pozerať, už len ťažko vás niečo odtrhne ak ste správny fanúšik. Zakúpenie dvojdiskovky v Steelboxe rozhodne neľutujem. 90% ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Ohromný celovečerní dokument, v němž na diváka kromě velice podrobného pohledu do zákulisí filmařského procesu čeká i hutná dávka humoru, nadhledu a dalších drobností, se kterými se v podobných dokumentech nesetkáváme každý den. Vše se bude odvíjet od toho, jak sympatický je vám samotný Michael Bay. Do jisté míry mi i zlepšil mínění o filmu jako takovém a to hlavně díky své upřímnosti a otevřenosti. Až na lehce haprujících prvních zhruba 15 minut se jedná o výtečnou podívanou. 90% ()

Reklama

Reklama