foto

Roberto Orci

  • nar. 20.7.1973 (43 let)
    Mexico City, Federální distrikt, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Venom
2017 Van Helsing
2016 Star Trek: Do neznáma
2014 Amazing Spider-Man 2
Secret Cabinet (TV film)
2013 Star Trek: Do temnoty
2012 Lidé jako my
2011 Kovbojové a vetřelci
2009 Star Trek
Transformers: Pomsta poražených
2007 Transformers
2006 Mission: Impossible III
2005 Legenda o Zorrovi
Ostrov
2004 The Secret Service (TV film)

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Tomorrow (S04E12)
The Way of the Gun (S04E11)
Insatiable (S04E10)
další epizody (12)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Delaware (S03E17)
Dawn's Early Light (S03E16)
další epizody (10)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
Novus Ordo Seclorum (S03E08)
The Art of War (S03E07)
This Red Lady from Caribee (S03E06)
další epizody (12)
2014 Matador (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Akeda (S02E11)
Opus magnum (S02E10)
Máma (S02E09)
další epizody (14)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Golem (S01E10)
Útočiště (S01E09)
Nekromant (S01E08)
další epizody (10)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Jednoho říjnového večera (S04E02)
Ani tady, ani tam (S04E01)
Den, kdy jsme zemřeli (S03E22)
další epizody (15)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Marionetta (S03E09)
Vchod (S03E08)
Únos (S03E07)
další epizody (22)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
Červ (S02E09)
Srpen (S02E08)
další epizody (20)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Krajina vzpomínek (S01E09)
Rovnice (S01E08)
další epizody (10)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Všeuměl (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(78)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace