Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veselohra Léto s kovbojem vypráví o setkání venkovského zootechnika a traktoristy Honzy s pražskou psycholožkou Doubravkou, správnou holkou, která se o prázdninách musí starat o svého rozmazleného snoubence. Úsměvný příběh o tom,jak se tihle dva tak rozdílní lidé potkali, seznámili a zamilovali, natočil v roce 1976 režisér Ivo Novák a do hlavních rolí obsadil znamenitě sehranou dvojici Danielu Kolářovou a Jaromíra Hanzlíka. (Bontonfilm)

(více)

Zajímavosti (28)

  • V záběru, kdy Doubravka (Daniela Kolářová) přichází do chatky a Bobo (Oldřich Vízner) dělá stojku na hlavě, má pod hlavou složku papírů – skripta. V dalším záběru, když stojku ukončuje, pod hlavou žádná skripta nemá. (horskejvlk)
  • V úvodní scéně se Doubravka (Daniela Kolářová) poměrně intenzivně koupe v řece a víří vodu kolem sebe. Poté vyleze z ven z vody a v dalších záběrech je úplně suchá. (blondak16)
  • Ve filmu se objevuje i "pojízdný řezník", který má medailonky, játra, telecí nebo svíčkovou, což je v době hlubokého socialismu nereálné. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama