foto

Karel Hábl

  • nar. 6.7.1936 (81 let)
    Pelhřimov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Krakatit (divadelní záznam)
2011 Cizinec a krásná paní (TV film)
Rekvalifikace
2006 Mezi námi přáteli
2005 Bel Ami (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
2003 Bankrotáři (TV film)
Společník (TV film)
1999 Bunkr (TV film)
Návštěva staré dámy (TV film)
Vše pro dámu (TV film)
1997 Pták Ohnivák
1995 Cesta peklem
Rukama nevinnosti (TV film)
1994 Nexus
1993 Il giovane Mussolini (TV film)
Kaspar Hauser
Stalingrad
1992 Tvář za sklem (TV film)
1990 Smrt barona Gandary (TV film)
1989 Blauäugig
Tvář (TV film)
1988 Amores de Kafka, Los
Poutníci
Sagarmatha
1987 Kam, pánové, kam jdete?
Pravidlá kruhu
Smrt Archimedova (TV film)
1986 Černá punčocha
1985 Boj o Moskvu
Čarovné dědictví
Marné cesty holubů (TV film)
1984 Amadeus
Fešák Hubert
1983 „Babičky dobíjejte přesně!“
Tři mušketýři (TV film)
1982 Když rozvod, tak rozvod
Pohádka o putování
Příhody pana Příhody
Únos Moravanky
Zelená vlna
1981 Křtiny
1980 Blázni, vodníci a podvodníci
Hra o královnu
V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Čas pracuje pro vraha
Lásky mezi kapkami deště
Pan Vok odchází
Smrt stopařek
Zastretý farebný svet (TV film)
1978 Leť, ptáku, leť!
Mladý muž a bílá velryba
Pumpaři od Zlaté podkovy
Rudý primátor (TV film)
Skandál v Gri - Gri baru
Vražedné pochybnosti
Ztrácím tě, lásko (TV film)
1977 Honza málem králem
Kufr plný nadějí (TV film)
Pasiáns
Vítězný lid
Všichni proti všem
Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Léto s kovbojem
Odysseus a hvězdy
Půjčka (TV film)
1975 Holka na zabití
Kapři pro Wehrmacht (studentský film)
Král tuláků (TV film)
Letní romance (TV film)
Město nic neví
Muži jdou ve tmě (TV film)
Na konci světa
Tobě hrana zvonit nebude
1974 Dvacátý devátý
Hvězda padá vzhůru
Motiv pro vraždu
Poslední královna (TV film)
Poslední ples na rožnovské plovárně
Sirius
Sokolovo
Za volantem nepřítel
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Hroch
Němí (studentský film)
Výstřely v Mariánských Lázních
Zatykač na královnu
1972 Lupič Legenda
Půlnoční kolona
1971 Člověk není sám
Lekce
Princ Bajaja
Slaměný klobouk
Šance
Ženy v ofsajdu
1970 Na kolejích čeká vrah
Návštěvy
Pan Tau na horách
1969 Adelheid
Hrozné děti (TV film)
Pan Tau jde do školy
Přehlídce velím já!
Slasti Otce vlasti
1968 České pohádky: Jak se Honza hádal s králem (TV film)
Jarní vody
Maratón
Ohlédnutí
1967 Hra bez pravidel
Já, spravedlnost
1966 Poklad byzantského kupce
1965 7 zabitých
1964 Dvanáct
1963 Náboj
Na laně
1962 Černá dynastie
Praha nultá hodina
Vánice
1961 Kde řeky mají slunce
Muž z prvního století
Spadla s měsíce
1960 Osení

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Na dosah ruky - 2. část (E10)
Na dosah ruky - 1. část (E09)
Poslední pád mistra Materny - 1. část (E03)
další epizody (5)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Cesty domů (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Cyranův ostrov (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Ochotníci (S02E04)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
Zdivočelá země (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1986 Gottwald (TV seriál)
1985 Kamarádi Dobré vody (TV seriál)
Slavné historky zbojnické (TV seriál)
Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Válka si nevybírá (E04)
1984 Paragrafy na kolech (TV seriál)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Země roku 2484 (E01)
1980 Lucie, postrach ulice (TV seriál)
1977 Die Magermilchbande (TV seriál)
1970 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
1969 Pan Tau (TV seriál)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2013 Elegán ve fraku (TV film)
2003 Po čtyřiceti letech (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace