foto

Jaroslav Krška

  • nar. 14.12.1922 (96 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1984 Láska s vůní pryskyřice
1983 Levé křídlo
Pod nohama nebe
1981 Neříkej mi majore!
Velké přání
Víkend bez rodičů
1980 Jak napálit advokáta
1979 Neohlížej se, jde za námi kůň!
Čas pracuje pro vraha
1978 Miluji Tě (TV film)
Muž s orlem a slepicí
Silnější než strach
Vražedné pochybnosti
1977 Pasiáns
1976 Léto s kovbojem
Smrt na černo
1975 Akce v Istanbulu
Na konci světa
1974 Sedmého dne večer
Sirius
1973 Pověst o stříbrné jedli
Vysoká modrá zeď
Údolí krásných žab
1972 Bližní na tapetě: Hračičkové (TV film)
Cesty mužů
Ukradená bitva
Šest medvědů s Cibulkou
1971 Metráček
Panter čeká v 17.30
1970 Balada o narození
Kapitán Korda
Svatá hříšnice
1969 Hrozné děti (TV film)
Kolonie Lanfieri
Popel (TV film)
1968 Bylo čtvrt a bude půl
Muž na útěku
1967 Pension pro svobodné pány
1965 Zločin v dívčí škole
1964 Komedie s Klikou
Láska nebeská
Neobyčejná třída
Obraz (TV film)
Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta (TV film)
1963 Romance štědrovečerní (TV film)
Tak blízko u nebe
1962 Hoffmannovy povídky (TV film)
Prosím, nebudit!
Prázdniny s Minkou
1961 Chvíle rozhodnutí (TV film)
Uprchlík
1960 Komu patří pohár?
Srpnová neděle
Ve světě kolejí
1959 Vstup zakázán
1958 Hry a sny
1957 Škola otců
1956 Dědeček automobil
Nezlob, Kristino
1955 Dobrodružství na Zlaté zátoce
1952 Divotvorný klobouk

TV seriály

1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Laková krabička na čaj (E10)
Příběh z dovolené (E09)
Pan rada v Paříži (E08)
další epizody (10)
1986 Gottwald (TV seriál)
Únor (E05)
Za většinu národa (E04)
Za svobodu! (E03)
další epizody (5)
1962 Tři chlapi v chalupě (TV seriál)

Dokumentární

1962 Kýč je když...
1959 Jaroslav Marvan
1958 Vlasta Burian

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace