foto

Theodor Pištěk ml.

  • nar. 25.10.1932 (84 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2002 Monte Cristo (divadelní záznam)
1996 Dracula (divadelní záznam)
Lid versus Larry Flynt
1989 Valmont
1988 Raggedy Rawney, The
1984 Amadeus
Rumburak
Stín kapradiny
1982 Přeludy pouště
Sůl nad zlato
Zelená vlna
1981 Dostih
Hadí jed
Upír z Feratu
Zralé víno
1980 Blázni, vodníci a podvodníci
Koncert
Postřižiny
1979 Brontosaurus
Postavení mimo hru
Smrt stopařek
1978 Báječní muži s klikou
Kočičí princ
Od zítřka nečaruji
Pan Tau: Od zítřka nečaruji (TV film)
Poplach v oblacích
Princ a Večernice
1977 Adéla ještě nevečeřela
Ať žijí duchové!
Což takhle dát si špenát
Jak se budí princezny
Na veliké řece
Osada Havranů
Pan Tau: Poplach v oblacích (TV film)
Stíny horkého léta
Volání rodu
Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Bouřlivé víno
Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Dvojí svět hotelu Pacifik
Páni kluci
Pan Tau se vrací (TV film)
1974 Kto odchádza v daždi...
Siroty (TV film)
1973 Tři oříšky pro Popelku
1972 Lupič Legenda
My, ztracený holky
1971 Dívka na koštěti
Hry lásky šálivé
Poslední výstřel Davida Sandela
Touha Sherlocka Holmese
1970 „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
Luk královny Dorotky
„Pane, vy jste vdova!“
1969 Adelheid
Případ pro začínajícího kata
Zabil jsem Einsteina, pánové...
1967 Marketa Lazarová
Údolí včel
1964 Bubny
1962 Blbec z Xeenemünde
1961 Ďáblova past
1960 Holubice

TV seriály

2003 Děti planety Duna (TV seriál)
2000 Duna (TV seriál)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Návrat do budoucnosti (E15)
Po nás potopa (E14)
Prozrazení (E13)
další epizody (15)
1980 Arabela (TV seriál)
Zvonečkem to začalo, zvonečkem to končí (E13)
Hrdlička zasahuje (E12)
Příliš mnoho generálů (E11)
další epizody (13)
1969 Pan Tau (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace