foto

Josef Vlček

  • nar. 1905
  • zem. neznámo kdy a kde
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1984 Všichni mají talent
1981 Pohádka svatojánské noci
Velké přání
1980 Trhák
1979 Poprask na silnici E 4
Postavení mimo hru
1978 Miluji Tě (TV film)
Muž s orlem a slepicí
Silnější než strach
Vražedné pochybnosti
1977 Pasiáns
Šestapadesát neomluvených hodin
1976 Léto s kovbojem
Smrt na černo
1975 Cirkus v cirkuse
Na konci světa
1974 Drahé tety a já
Jáchyme, hoď ho do stroje!
1973 Tři chlapi na cestách
1972 Akce Bororo
Šest medvědů s Cibulkou
1971 Panter čeká v 17.30
Slaměný klobouk
1970 „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
Ďábelské líbánky
1969 Blázinec v prvním poschodí (TV film)
Světáci
1968 Bouřka (TV film)
Řeč o Puškinovi (TV film)
Těch několik dnů...
1967 Happy end
Jak jedna paní dostala psaní
Přírodopis v cylindru
Sedm písní a pochybnost (TV film)
Ta naše písnička česká
Zázračný hlavolam
1966 Jak se slon bál očkování
Proč se usmíváš, Mono Liso?
Slečny přijdou později
Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! (TV film)
1965 Odsouzený z Pinktownu (TV film)
Strašná žena
Vezla dáma zavazadla
1964 Kdyby tisíc klarinetů
Limonádový Joe aneb Koňská opera
Senzace - Atrakce - Panoptikum
Slon
1963 Historie manželství
Jak křeček snědl dědu Mráze
Král Králů
Pražské blues
Romanetto
1962 Akce Kalimantan
Modré z nebe
1961 Pošťácká pohádka
1960 Ledoví muži
U nás v Mechově
1959 Bombománie
Kruh
O místo na slunci
Sen noci svatojánské
Sláva
1958 Hvězda jede na jih
Jak se člověk naučil létat
Kasaři
Tragédie vodníkova
1957 Stvoření světa
1956 Zaostřit, prosím!
1955 Hudba z Marsu
1954 Severní přístav
1952 Nástup
Písnička za groš
1951 Akce B
1950 Přiznání
1949 Daleká cesta
Pan Novák
Rodinné trampoty oficiála Tříšky
1948 Červená ještěrka
Na dobré stopě
Žijí mezi námi
1947 Siréna
Tři kamarádi
1946 Kdo je vinen?
Nadlidé
Svátek matek 1945

Dokumentární

1963 Konkurs
1962 Dvanáct minut pod rovníkem
Město na vodě
Tropický koktail
1961 Lidé za kamerou
Zasloužilá umělkyně Terezie Brzková
1960 Cirkus jede!
1959 Zlatý sen
1955 Mladé dny
Spartakiáda
1951 Rok stalinské epochy
1949 Fašanek

TV pořady

1964 Půjčovna talentů (TV pořad)

Hudební videoklipy

1963 Oliver Twist (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1973 Noc na Karlštejně
1971 Petrolejové lampy
1968 Bitva na Červeném poli (studentský film)

Dokumentární

2008 Po stopách hvězd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace