Reklama

Reklama

Sonic: Vánoční dobrodružství

(TV film)
  • USA Sonic Christmas Blast!

Obsahy(1)

Díky lsti se Robomikuláši podařilo dosáhnou toho, že nikdo ve městě nedostane dárky. Opravdový Mikuláš byl unesen a uvězněn v přísně střeženém ledovci. Roboti ovládli celé město a přinesli mezi lidi strach a smutek. Za nákupem dárků přichází do města také ježek Sonic. Jeho nezvyklé schopnosti, stejně jako kouzelný prsten, který dostal o rok dříve, mu pomohou postavit se nelítostnému nepříteli. Právě začíná souboj s časem. Podaří se mu zachránit Vánoce? Dostanou všechny děti své dárky? Podaří se mu zachránit Mikuláše? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Epizoda ze seriálu Adventures of sonic the hedgehog (Dobrodružství ježka Sonica). Díl který má komediální formát, a určen pro mladší děti. Takže toto hodnotím pouze ve stylu, kdyby mi bylo 7, bohužel já už sedm let nemám, takže tohle není pro mě. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vianočný špeciál k pôvodnému seriálu o Sonicovi, ktorý je skôr takou povinnou jazdou, nakoľko podobných špeciálov je prakticky ako maku a v zásade sa od seba nejako výrazne nelíšia. Preto aj toto je skôr niečo určené primárne pre najmenšie deti, ktoré sa tomu určite potešia. 40 % ()

Reklama

Reklama