Reklama

Reklama

Jehovova pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nový připravovaný film z produkce ZNK velice volně navazuje na události z předchozího snímku Život Není Krásný. V hlavní roli se objevuje ortodoxní jehovistický mladík, který stojí na pokraji osobní krize a prožívá příběh plný poznání, boha, zakázaného ovoce a nezkrocené sexuality. Ve filmu nebudou chybět jak oblíbené postavy z předchozího filmu, tak i svérázný černý humor, který však bude tentokrát více spjat s gradujícím dějem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

vecnaAmbra odpad!

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že by to bolo zlé zahrané a ani, že ja by som dokázala natočiť čo i len jediný film, ale pre tento humor nemám zmysel. Volám to fekálna zábava, lebo na hladnom decku a jeho debilnom otcovi, chudákovi pošťatom postihnutom či zvrátenej buzne žiaden vtip nevidím a skôr mám pocit hnusu. Možno pre nejakého puberťaka je to haluz, ale ja keďže som vyrastala v rodine Jehovových a sama odtiaľ odišla a nesympatizujem s nimi, musím napriek tomu povedať že to zobrazenie zhromaždenia svedkov s dlhovlasým jediným nadradeným bratom je absolútny nezmysel a vôbec to tak nie je, tak si mohol režisér vybrať aspoň nejakú inú sektu, je ich dosť, či aj vymyslieť vlastnú. Predsa nemám rada, keď hocijakému vyznaniu druhých sa prisudzujú nepravdivé veci. ()

MathewBB odpad!

všechny recenze uživatele

Největší sračka, kterou jsem v životě viděl... Kdo na tom vidí něco vtipného, měl by jít na vyšetření k psychiatrovi... Film je jen útokem na jehovisty a postižené lidi... Ani k jedné skupině lidí nepatřím, ale takováto pointa filmu je naprosto zvrácená... Když se člověk zaměří na skupinu ZNK, zjistí, že se jedná pouze o tento filmshit, pak film "Život není krásný" a český horrorcore (Sodoma Gomora, Řezník atd.). Prostě nic pro aspoň trochu normální lidi, pouze pro zdegenerované idioty, kteří se baví násilím a vulgaritami... ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Docela kreč. Pohl je naprostý undergroundový unikát a jeho tvorbu milujem, ale tomúto počinu neviem prisť na chuť. Jak je zvykom je to krásne kontroverzný. Čiernočierný humor, krásne grotesky, cameo fotra a sýna je maximálny top, ale to je asi všetko. Ústredný hrdina docela zjav. Pohl sa s tým nesral a záver je až radosť sledovať, len škoda, že vo väčšine stopáže sa nič nerobí. Máť to 30 minút, tak o vysšom hodnotení ani nepochybujem! ZNK Forever. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, čí to byla pomsta, jestli i pro diváka. Rozhodně oceňuji alespoň zčásti příběh a snahu o jakousi trošku "jinou" komedii. Komedii za pomocí sprostých slov, nejsem jejich odpůrcem, ale někdy se mě zdálo, že tam tato slova byla nucená, bez kontextu, laciná. Ovšem kromě snad velmi průměrného výkonu hlavního hrdiny byly mnohé herecké výkony totálně análně amatérské, zpracování slabé. Ještě že to zachránil trošku ten příběh ... 4232 ()

awerto odpad!

všechny recenze uživatele

Tak taku somarinu som uz dlho nevidel. Trapne, ubohe... Jedina nadavka na jehovistov, ktoru autor scenara a reziser vymysleli bolo zmrd. Ja chapem, ze je to studentsky film. Ale videl som ich uz dost, aby som vedel ocenit, pripadne tolerovat nejake chyby, ale toto bolo pocnuc reziou a konciac nehereckymi vykonmi nulove... O kvalite kamery, strihu, zvuku hovorit nebudem... No totalny prepadak. Usetrite si cas a tu hodinku stravte lepsie, nez pozeranim tohoto pr...u. Pre nick kelt_znk resp. adamo_znk (zeby sam reziser?), ktory zrejme neuniesol moje hodnotenie tohoto filmu a kazdy "reziserov" (vlastny?) pocin hodnoti 5 hviezdickami pisem, ze na SVK sa nachadzam, takze tvoj odkaz: vyhul zpet na SVK... je rovnako trefny ako pribeh v tomto filme. Teda zbytocny, bez invencie a vysoko amatersky :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Interiér sálu království svědků Jehovových se natáčel v kostele sboru Českobratrské církve evangelické v Rumburku. (Tisbejsky)
  • Zhruba v polovině filmu, když si Robin sedá vedle paní Posseltové, můžeme v obrazu za nimi vidět obrys kameramana. (ČSFD)
  • Při scéně v čajovně, kdy odejde drsný otec na záchod a syn mu ují kousek zákusku. má čistou pusu, když se ale otec, vrátí má na ní kousek zákusku. (Dzvandzi)

Reklama

Reklama