Reklama

Reklama

Jehovova pomsta

(amatérský film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nový připravovaný film z produkce ZNK velice volně navazuje na události z předchozího snímku Život Není Krásný. V hlavní roli se objevuje ortodoxní jehovistický mladík, který stojí na pokraji osobní krize a prožívá příběh plný poznání, boha, zakázaného ovoce a nezkrocené sexuality. Ve filmu nebudou chybět jak oblíbené postavy z předchozího filmu, tak i svérázný černý humor, který však bude tentokrát více spjat s gradujícím dějem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

venca163 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jen krapet slabší než Život není krásný. Martyho rukopis tam je znát, ale i já se bohužel musím přidat k tomu, že z některých scén toho šlo dostat víc. Přišlo mi docela škoda, že scéna z kostela byla tak loupácky ozvučená, tam šlo možná hodit nějakej postsynchron (ehm :D). No a třeba, hrozně vtipná scéna z rokáče, ale ve chvíli kdy týpek pronáší "dej mi ještě jednu, do druhý nohy", tak ani nevidim, že je to mrzák =). Já jsem sice z frků už zvyklej, tak jsem to hned začal zkoumat, ale být to líp nasvícený, nemusím se tim obtěžovat =). Jinak paráda, hodně se mi líbil hlavní herec a třeba hádka o tom, jak nedaroval krev. Určitě se na to ještě někdy podívam. Edit: Tak už jsem se podíval a líbilo se mi to ještě víc jak poprvý! (80%) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Story o tom jak hloupej " Honza " k rozumu přišel. Popravdě mě to ze začátku vůbec nebralo, ale postupem času se to začalo rozjíždět a gradovat do grandiózního finále. Tady vidím zásadní rozdíl mezi Život není krásný a Jehovovou pomstou. Život není krásný mě bavil po celou dobu stejně. Tady to chvíli trvalo, ale zase jsem se ke konci bavil přímo královsky. Začátek max 1 hvězda a konec klidně 6 kdyby to šlo. Smekám před výkonem boha a taky buzny v podání M. Pohl(a) staršího. Tyhle výkony určitě vyčnívaly nad všechny. Což narovinu nebyl až takovej problém. Ještě jednou musím pochválit gradující finále a taky spoustu nezapomenutelnejch hlášek. Co bych naopak vytkl, byl místy špatnej zvuk. Hlavně hospoda atd. Jinak za mě spokojenost. Jen je to stejnej případ jak u předešlýho snímku. Tohle buď sedne nebo ne. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Oproti predošlému pokusu badať isté zlepšenie po technickej stránke, ale stále ide len o poloamatérsky projekt, ktorý nikoho iného ako nekritického fanúšika snáď ani naplno uspokojiť nemôže. Slabšie "herecké" výkony ponechám stranou ale o príbehu sa zase nedá hovoriť, skôr o spleti neveľmi súdržných scén, ktoré brzdí aj snaha o akúsi poetiku. Čo jednako v kombinácii s drsným humorom pôsobí podivne a čo sa zároveň odzrkadľuje i v často neúmernej dĺžke čakania na vtipne vypointovaný moment. Tých je na 60 minút zúfalý nedostatok, niektoré ani réžijne totálne nefungujú a výsledok je naviac pomerne zle ozvučený. Pár svetlých momentov vrátane absurdného záverečného pointovania sa mi zdá proste stále málo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem si říkal, že z toho dlouhovlasého Jehovova ocase asi usnu nudou, ale naštěstí se tento Řezníkův snímek ukázal býti docela dobrý. Je nám zde nabídnuto několik povedených fórků - hlášek, nechybí ani nějaká ta nechutnost, nadávky a „Kapr co nekouše, ale žužlá…“. Ten přiteplený Pohlův fotřík byl prostě nejlepší na tom všem. Jehovisty bych poslal taky do prdele i s jejich vesmírnými koráby…Za ten „Lipton“ si to rozhodně zaslouží alespoň lehce nadprůměrné ohodnocení…60% ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Docela kreč. Pohl je naprostý undergroundový unikát a jeho tvorbu milujem, ale tomúto počinu neviem prisť na chuť. Jak je zvykom je to krásne kontroverzný. Čiernočierný humor, krásne grotesky, cameo fotra a sýna je maximálny top, ale to je asi všetko. Ústredný hrdina docela zjav. Pohl sa s tým nesral a záver je až radosť sledovať, len škoda, že vo väčšine stopáže sa nič nerobí. Máť to 30 minút, tak o vysšom hodnotení ani nepochybujem! ZNK Forever. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Zhruba v polovině filmu, když si Robin sedá vedle paní Posseltové, můžeme v obrazu za nimi vidět obrys kameramana. (ČSFD)
  • Ve snímku se objevil i režisér Martin Pohl, a to ve scéně, kdy Robin přijde do baru na jedno pivo, jako osoba s tričkem s nápisem „Legalize Heroin“. (skinny9)
  • Interiér sálu království svědků Jehovových se natáčel v kostele sboru Českobratrské církve evangelické v Rumburku. (Tisbejsky)

Reklama

Reklama