Reklama

Reklama

Zpověď zabijáka

  • USA Game of Death (více)
všechny plakáty
Trailer

Tajnému agentovi CIA Marcusovi (Wesley Snipes) sa pod jeho krycou identitou bodyguarda podarí získať si bezvýhradnú dôveru nebezpečného obchodníka so zbraňami Smitha (Robert Davi). Jeho úlohou je zabiť Smitha i človeka, ktorý financuje jeho obchody, pri najbližšom odovzdávaní hriešne veľkého balíka peňazí. Ibaže na ceste tam na Smitha s Marcusom ktosi spustí vražednú streľbu a Smith skončí v nemocnici, kde potom Marcus musí čeliť niekoľkým mimoriadne brutálnym vražedným útokom. Ukáže sa, že za všetkým stojí Marcusov vlastný tím, vedený jeho bývalým chránencom Zanderom (Gary Daniels), ktorý chce jediné - peniaze! A kvôli nim neváha ísť doslova cez mŕtvoly. Zdá sa však, že pri svojich plánoch poriadne podcenil Marcusa, ktorý nemilosrdne a systematicky, krok za krokom, decimuje svoj starý tím... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film má dost jednuduchoučký příběh. Moc to nevadí, je zde pár přestřelek, ale spíše mě zaujmou dost souboje, kde mě Wesley Snipes dost překvapí kolik toho předvede, včetně finální bitky. Hudba lehký podprůměr, občas je film zvlášntí, odehrává se většinou jen v jedné budově, pak v další budově. Vše je celkem předvídatelné. Rozpočet nízký. Mé hodnocení je 58% = *** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pan Snipes konečně zjistil, že jediné dvě životní jistoty (daně a smrt) ošálí pouze ve filmech, neboť na nekompromisně vysávající upíry z finančního úřadu by nestačil ani frajer Blade a jal se před nástupem trestu další role v bídném béčkovém nekasaštyku. Tentokráte z americké půdy a se snahou o moderní vizuál kamerových hrátek, který po hříchu působí mezi obstojně natočenými fighty spíše rušivě. V lochu je každá rada drahá, takže Wesley: nedívej se do očí a hleď si svého, pozor na spadlá mýdla ve sprše ve společnosti skupinky nadržených neonacistů a nezapomeň pro tyto případy na kovový pás cudnosti Leslieho Nielsena z Bláznivé střely. A hlavně, udržuj se ve stejné formě, v jaké si byl doposud, protože bych byl hrozně nerad, aby jsi se po propuštění zařadil k culíkatému kolegovi z branže, který dokáže zničit své protivníky už jen tím způsobem, že je zalehne, podobně jako na pláži dětmi postavený hrad z písku z moře vyplavená samice keporkaka. V jeho případě březí. A čekající dvojčata.. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Toto je příklad filmu, jednou a dost. Podstatná část příběhu se odehrává v nemocnici a v bance. Akční scény jsou zbytečně prostříhané, hlavně bitka mezi Snipesem a Danielsem si zasloužila lepší nasnímání a střih. Nejlepší výkon ve filmu patří asi Robertu Davimu a Zoe Bell, která si svou roli pěkně užívá. Snipes s Danielsem jsou standartní. Ernie Hudson má ve filmu jen malou roli kněze. Akčních scén je vskutku dost, většinou se střílí, jen zřídka se dostane na ruční práci. Sečteno a podtrženo, akční béčková jednohubka s příjemnou stopáží (bez závěrečných titulků to má 78 min) a sviže ubíhajícím dějem. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z mála, kdo dal plné hodnocení a vůbec, ale vůbec se za to nestydím! Jenom se vás chci zeptat: Proč tu je takové hodnocení?! // Například akce je zde dost, skvělá ale opravdu skvělá choreografie, nespočet zlomenin, úhybů, krytů, Wesley si to fakt dává a to jsem mu nevěřil, občas se střílí a akce je navíc přehledná. Ano, už se dostávám ke kameře, sice střihy nejsou eňo ňůňo, za to kamera stojí za to, je stabilní! Líbí se mi příběh, je vynikající, film nemá šanci nudit a to aj díky svojí délce, sotva 80 minut a hlavě ta hudba, Bože to je skvost! Je zde po celém filmu a hraje takovej mírnější rock, přesně jak to mám u akčních filmů rád, jeden z nejlepších soundtracků, úplně se do tohohle filmu hodí. Herecké obsazení je úplně v pohodě, Daniels skvělej záporák, ale ten se s tím fakt nemaže, likviduje všechno a má dostatek prostoru, navíc ke konci ukáže, že v něm něco je. Co dál, určitě našlapané tempo, neustále se něco děje, děj nedává vydechnout. A pak ještě nějaké drobnosti. // Klidně mohlo být akce víc, při střelbě se nevyměňují zásobníky, souboje mohli být delší, snad žádné hlášky, ale fakt moc mně toho nenapadá, co bych vypíchl, snad by se ještě něco našlo, ale tohle, co jsem vyjmenoval, to snad nejsou zápory. // Jsem v šoku! Na bitky jsem koukal s otevřenou tlamou, původně jsem se netěšil na Snipese, ale po tomhle nářezu se těším, co předvede v Expendables 3! Good job! "Skvělej příběh, synu." 10/10! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dva znepřátelení tajní agenti CIA Wesley Snipes a Gary Daniels stojí proti v sobě v celkem svižném akčním filmu režiséra Giorgia Serafiniho. Mezi nimi jsou dva mocní mafiáni Robert Davi a Quinn Duffy. Prvně jmenovaný agent měl za úkol infiltrovat se do zločinecké organizace a stát se bodyguardem mocného bosse a druhý agent mu měl krýt záda, jenže zatoužil po mafiánově penězích a zrada v řadách CIA na sebe nenechá dlouho čekat. Wesley Snipes bude muset v nemocniční budově, a následně v budově zločinecké korporace, prostřílet si a promlátit si cestu ven. Budou praskat kosti, údy a vazy. Po dlouhé době jsem si pustil film s drsným Wesley Snipesem a ani trochu jsem nelitoval. Je stále ve formě, mrštně eliminuje své protivníky přesnými chvaty, kopy a údery na krční tepnu a skoro jsem zalitoval, že bitek ve filmu nebylo ještě víc. Rozhodně jsem se však nenudil, protože dialogy se zredukovaly na minimum a větší prostor dostala akce doplněná několika originálními záběry na soustředěného Snipese a "koženého" specialisty na záporáky a mistra v bojovém umění v jednom Garyho Danielse. Od jejich závěrečného souboje na střeše jsem si sliboval mnohem víc, a možná scénu v kostele se zpovídajícím se Snipesem ze svých hříchů, bych do akčního filmu nezařazoval, ale jinak celkem spokojenost. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama