Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Tošima, město ovládané syndikátem Viscio, je místem, kde lze hrát krvavou hru jménem Igura. Tuto hru zatím vyhrává Il Rey, jež je vůdcem Viscio. S něčím takovým Akira nechce mít nic společného. Nezajímá se. Jenomže je falešně obviněn ze zločinu, který nespáchal. A chce mladý muž strávit polovinu svého života ve vězení? Samozřejmě že nechce. Jak z něj ven? Nabídku před něj položí tajemná žena, která mu slíbí svobodu, když Iguru vyhraje. Akira nerad souhlasí a vydává se do Tošimy, krvavého města. (Zíza)

(více)

Recenze (11)

arctican 

všechny recenze uživatele

Togainu no Chi. Už v živote nezačnem pozerať anime skô než si zistím či to není náhodou Yaoi! Už nikdy v živote nechcem vidieť Yaoi...v niektorých častiach som mal chuť vypnúť to a íst sa obesiť (dobre možno trošku preháňam ale bol to des) ...... čo sa týka "deju" bola to tak ľudovo povedané jedna veľká "zlátanina". A začalo to tak sľubným dielom (hlavne koniec toho 1. dielu). Malo to byť o fightoch no tie sa tam málo kedy našli a aj keď už niejaký bol, tak úroveň bola skoro nulová, + k tomu bolo to tak nezáživné až nudné, že som sa niekedy pristihol pozerať von oknom miesto toho aby som sledoval čo sa deje, z tohto viem že takýto "štýl" anime nie je pre mňa. Dáva tomu 1/5* a aj to je tam ta 1* kvôi tomu ako Shikki vyzeral. ()

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele

*3/10* Naprostá ztráta času. Příběh se vlekl až úmorným tempem a měla jsem problém se vůbec dokopat k tomu, abych se dodívala na všechny díly. Nudné a stereotypní charaktery, bez jakékoliv hloubky taky moc nepomohly mému diváckému zážitku. Jediná dobrá věc na tomto anime je vcelku poslouchatelný opening a ending a Rin - jediná postava, která mě i celkem bavila, přičemž jeho chování i design byl v krásným kontrastu se šedými uličkami a zákoutími. Pořád si ale stojím za tím, že tohle anime nemělo vzniknout a Togainu no Chi mělo zůstat jen a pouze vizuálním BL románem. ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Myšlenka by mohla být dobrá, kdyby byl ten děj alespoň trochu dobře vystavěný. Takhle se všechno dělo hodně náhodně a působilo to dojmem "tak co tam dáme teď". Navíc pokaždé, když došlo na pokus vložit do toho nějakou "hlubokou" myšlenku, tak to vyznělo do ztracena (v tom lepším případě) a nebo trapně. Animace taky moc nenadchla. Sice tuhle volbu barev mám ráda, ale na to, že se jedná o akční anime, tak animace pohybu naprosto strašná. Tohle by bylo fajn v nějakém romkomu ze střední školy, ale obávám se, že i tam jde najít mnohem lepší zvládnutí pohybu. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Rvačky, krev, drogy, vojenský experiment. Člověk by čekal, že to bude nářez a ono nic. Bylo to matoucí. Animace se mi líbila, tahle temná a depresivní kresba seděla do příběhu. Také musím ocenit pěkný opening a pokaždé jiný ending. Postavy nebyly ničím zajímavé. Kromě sado-maso "psa". Takovou postavu jsem ještě neviděla. Spíše průměrné, 6 bodů za konec. Sice byl otevřený, ale věřím Akirovy a jeho kataně. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Opět jednou anime, kde vládne šedivost, kterou svou ráznou barvou a specifickou vůní prozáří krev. A pořád to neukázalo nic zajímavého, nic, co by nadchlo. Charaktery jsou jasné, vcelku dobře čitelné a povětšinou nudné. Zatím je to tak nějak předvídatelné, že mě ani moc nebaví to sledovat. Samozřejmě občas tam probleskne ta záhada tam vzadu - proč vybrali Akiru? Kdo je to Šiki (docela týpek, co by se hodil do každé japonské gothic kapely) a proč dělá, co dělá? A to jsou zhruba tak dvě otázky, na které by mě zajímala odpověď, ale že bych trvala na tom, že ji musím znát? Kdepak. Po těch 4 dílech, co jsem zhlédla, by mi stačil už jen jeden, kde se odpoví. Bohužel, co? Slabé 2* ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama