Reklama

Reklama

Jessica se přestěhovala do osmipatrového domu v Los Angeles. Nájemníci se zdají být na první pohled velmi přátelští, jenže když se Jessica stane svědkem několika strašlivých úmrtí, musí stůj co stůj vyřešit tajemství tohoto domu. Dante možná není ta nejluxusnější budova v Los Angeles, ale to, co mu chybí k dokonalému stylu, dožene v barvách. Když se Jessica nastěhuje dovnitř, místní až příliš starostlivý správce Ed jí dá několik užitečných tipů, jak se v budově pohodlně a bez obtíží s ostatními zabydlet. Sousedé se zdají být neobyčejně milí. Ale proč má vždy videokamerou posedlý podivín Randal namířený objektiv právě na ni? A co skrývá tajnůstkářský umělec Evan? Později začnou nájemníci v budově Dante umírat těmi nejhrůznějšími způsoby. A tak se Jessica pustí do šíleného úkolu – vyřešit záhadu tajemné budovy dřív, než se sama stane obětí zlovolného prokletí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (49)

lykan9 odpad!

všechny recenze uživatele

Po celou dobu se to tváří jako blbost a ve výsledku to blbost je. Kruh Osmi nedává vůbec žádný smysl a když už to na konci vypadá, že bude vysvětleno, o co se vlastně jedná, tak je vysvětleno asi jedno procento a zbytek byl hozen do koše. Za mě se jedná o dlouhou a předraženou reklamu na Mountain Dew, která nemá ponětí, co je zábava. Mrzí mě, že jsem v něčem takovém musel vidět DJ Quallse, kterého ho mám jako herce jinak rád. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, bydlet v baráku, kde všichni ví všechno, to by bylo tedy peklo. Ups... Už fakt, že prvních cca 10 minut je naprosto zbytečných, a když protrpíte předlouhou titulkovou sekvencí, ubije vás dalších pár minut vložené reklamy na vůz KIA docela varuje. Pak ale trošku film jako zamrká okem, divák na chvilku zpozorní, aby nakonec usnul a když se po půlhodině vzbudí, zjistí, že se vlastně pořád nic nestalo. Nakonec se to dokodrcá k nějakému rozuzlení, které stejně už dávno očekáváte a naivně se probrodíte bahnem nicneříkajících keců během závěrečných titulků. Proč to mu nedávám odpad? Má to výbornou hudbu, určitou dobu to vypadá zajímavě a baví mě DJ Qualls. A snad třeba jednou přijdu na to, jaký smysl tam měly ty lesbičky. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Amatérské z každého úhlu pohledu: kamera, scénář, herci - prostě všichni podali tak ubohý výkon, jakoby to byl jejich úplně první film a oni si nebyli jistí, co mají vlastně dělat. Scénář sice nahodil trochu zajímavý námět, ale rozvinul ho v totální patlaninu a to včetně zdůvodnění, proč se co děje. Ostatně, když se dům jmenuje Dante, je předem jasné, kudy se asi bude příběh ubírat. Jednu hvězdičku dávám jen za úvodní písničku, kterou si hrdinka prozpěvuje v autě spolu s rádiem. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Celkem slibný začátek, kde se Jessica stěhuje z venkova do činžáku v Los Angeles, který sám o sobě působí depresivním dojmem. Když Evan mluví o zrcadle o kterém nemohl vědět a správce Ed na to Jessicu upozorní, vypadá snímek na zajímavý příběh. Bohužel se postupně zhoupne do nesmyslně tajemných narážek většiny nájemníků a vše se prolíná se vzpomínkami Jessicy na utonulého brášku, kterého nedokázala zachránit. Bohužel i konec nedává smysluplné rozuzlení. ()

Shitonit odpad!

všechny recenze uživatele

Nooo... tak tady, tady se tvůrci vážně hluboce vyznamenali. Začátek je superdlouhý psycho, kdy kráva plove plove a já se fakt těšil, že se v tom debilním bazénu utopí... no nestalo se, a já se nějak překlopil a sklouzl jsem do dalšího děje, který svou bezhlavou nesmyslností ladně překonal sračkový začátek a já hledal způsob, jak bez čekání utopit sebe. Ne, že bych to chtěl nějak podrazit, nebo tak, ono to ani moc nejde, ale takovej superblábol se vážně hledá dost nesnadno. Tzn závěrem, pokud někdo toužíte po filmu, kterej vás fakt totálně nasere svou bezmyšlenkovostí a totálně bezvýznamným dějem, tak tenhle kroužek je fakt to pravý. Asi by bylo lepší namalovat si kroužek rtěnkou na pé.. a ladně vklouznout do nádherně vymydlenýho zad.. :-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Na produkci filmu se podílelo Mountain Dew Green Label Studios, které díky tomu do filmu protlačilo i svůj nealkoholický nápoj Mountain Dew. (SOLOM.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno