foto

DJ Qualls

  • nar. 10.6.1978 (39 let)
    Nashville, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

"Model" medzi hercami, D.J. Qualls si jednoznačne vybudoval povesť debutom v populárnej teenagerskej komédii Road Trip (2000). Vyrastal v Tennessee ako jedno z piatich detí. Quallsovi diagnostikovali Hodgkinsovu chorobu v 14ich rokoch. Po drastickej operácii a dvoch rokoch chemoterapie, sa dala choroba na ústup. Ubitý vlastným životom začal skutočne vychudnutý Qualls hrať v miestnom divadle v Nashville.

Popri herectve sa venoval štúdiu na Belmontskej univerzite. Potom, ako ho zbadal skvelý fotograf David LaChappelle, Qualls začal aj s modelingom, najviac obsadzovaný do reklám pre Prada. Jeho prvou rolou bola postava v TV filme Mama Flora's Family (1998). Nebol to preňho až taký vzostup ako po kastingu do filmu Road Trip.

Neskôr sa objavil v thrilleri s prvkami čiernej komédie o vrahovi zameriavajúcom sa na panny, Cherry Falls (2000). V roku 2002 obsadili Quallsa do hlavnej role študenta, ktorý "potreboval" zmeniť svoj image v komediálnom filme The New Guy.

Ivo "ibariak" B.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Thelomeris
2016 Buster's Mal Heart
2015 November Rule
2013 Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
2012 Small Apartments
2011 Running Mates
2010 Amigo
2009 Kruh Osmi
Poslední letní den
Road Trip: Pivní pong
Slečna zamilovaná
2008 Company Man, The
Good Behavior (TV film)
Vzdálení blízcí
2007 All the Way to... LA?
Delta fór
2006 Tady Reed Fish
2005 Snaž se a jeď
2003 Chasing Holden
Jádro
2002 Kovbojové a blázni
Velká kniha grázlů
Velký průšvih
Z nuly hrdinou
2000 Road Trip
Vraždy v Cherry Falls
1998 Rodina matky Flory (TV film)

TV seriály

2017 Fargo (TV seriál)
The Law of Inevitability (S03E07)
2016 Time Traveling Bong (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fallout (S02E10)
Detonation (S02E09)
Loose Lips (S02E08)
další epizody (9)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
A Way Out (S01E10)
Kindness (S01E09)
End of the World (S01E08)
další epizody (10)
2014 Z Nation (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Sharp Teeth (S09E12)
2013 Legit (TV seriál)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Southern Comfort (S08E06)
Party On, Garth (S07E18)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Season Seven, Time for a Wedding! (S07E08)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Radši volejte Saula (S02E08)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Loobenfeldův rozpad (S01E10)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Buchta v troubě (S03E10)
Randy je kápo (S03E09)
Černá dáma wrestlingu (S02E16)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vítězství (S04E07)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Extrémní agresor (S01E01)
Ztraceni (TV seriál)
Huga nemá nikdo rád (S02E04)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

TV pořady

2016 Hollywoodské médium s Tyler Henry (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)

Hudební videoklipy

2004 Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (hudební videoklip)
2002 Britney Spears: Boys (hudební videoklip)
Simple Plan - I'm Just A Kid (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace