Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Já nemůžu dát víc hvězdiček, už jenom proto, že umře, tenhle film se mi líbil, ale myslím si že by měl potěšit šťastným koncem. Podle mě by se měla vyléčit, i když vím, že v normálním životě to tak není, jinak se mi film líbil. Já bych mu jinak nic moc nevytkla, byl hodně dobrý, ale co, každý jednou umře a je jedno, jestli dříve nebo později. Lidem, kteří nemají rádi špatný konec, tak těm ji v žádném případě nedoporučuji. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Nevím...když jsem se díval třeba na film ,,Je to i můj život" věděl jsem, že je to citová ždímačka, ale nijak mi to nevadilo a nepřekáželo, ale u tohodle filmu mi to přišlo až moc okaté. Citová ždímačka tu byla zapnutá na max, ale jinak vcelku koukatelný snímek v hlavní roli s mou oblíbenou krásnou Kate Hudson. P.S.: Chlapa jí teda mohli vybrat hezčího!:) ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Ke konci melodramatické až k zalknutí, přesto přihodím ke 3 hvězdám, které si tento biják zřejmě "objektivně" zaslouží, ještě jednu navíc, neb mám pocit, že se mu tady trochu křivdí. Jakmile je film jednou dojemný, tak hned "tlačí na pilu", "kalkuluje s působením na diváka", "sází na jistotu", "citově vydírá", a podobné kecy - jděte se vycpat s celou tou vaší ostentativní cyničností, pokud se i vy stydíte v kině brečet. Stačí se projet v Praze metrem s davem zamračených golemů a přečíst si pár hejtů pod profilem nějakého "dojemného cajdáku" na ČSFD, a člověk si hned uvědomí, že jsme si udělali z projevování citů tabu. Nikdo mi nevymluví, že je tady něco špatně. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mělo to být o tom, jak překonávat problémy s humorem, dokázat se postavit i nepřízni osudu, jak se postavit neodvratnému konci. Ono to o tom také bylo, jen jako by se filmaři nedokázali dohodnout co chtějí točit a já se pak nedokázal zorientovat v tom, co vlastně sleduju. Komedii, drama či romanci. Žánry, které jen výjimečně dokáží stát vedle sebe v harmonické souhře. Podle distributora se máme připravit na na smích i slzy. Jenže jak může brát člověk smrt vážně, když se tu objevuje Whoopy Goldberg jako Bůh nebo naprosto zbytečný motiv tří přání, které dávají naději, že vše dopadne tak, jak romantická komedie dopadnout má - ale nemusí. Výjimkou porvrzující pravidlo je třeba Srdcová sedma. Celkově snadno zapomenutelné, ale koukatelné. 50 % ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Každý člověk si občas klade nepříjemnou otázku, jak by se vyrovnal se zákeřnou nemocí a jak by se zachoval s vědomím krátkého horizontu své pozemské existence. Je řada filmů, které různé alternativy takovýchto situací nabízejí. Tento je docela pozitivní a lidský svou snahou získat ještě za ten krátký čas od života co se dá. Velmi přirozeně se Kate Hudson vyrovnala s dojemnou rolí smrtelně nemocné dívky a příjemná byla i hudební stránka filmu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama