Reklama

Reklama

Já jsem tady

(festivalový název)
  • USA I'm Here

Obsahy(1)

Před ní byl život snadný, rutinní, ale prázdný. Čekání na autobus ráno do práce, čekání na autobus večer z práce, dobití potřebné energie, spánek. Pak přišla ona a jeho svět se změnil, a nebylo nic, co by pro ni nebyl ochoten udělat. (3DD!3)

Recenze (88)

Mangus 

všechny recenze uživatele

Príbeh pekný, všetko skvelé, ale nejak sa neviem preniesť cez to, že sú to roboty.. Nedokážem si k nim vybudovať dostatočný citový vzťah, aby som s nimi počas filmu súcítil, a preto ma to ani moc nedojalo. A normálne mi roboty nevadia, napríklad Wall-E ma úplne dostal, ale tu to bolo až príliš ľudské a to ma nejako znepokojuje. Napriek tomu je to o láske a tá takto často krát funguje.Takže za 3. 6/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ne a ne. Není to romantické, je to pitomé. Svět lidí a robotů nefunguje, jeho pravidla jsou úplně na vodě. Robot má spousty náhradních součástek, ale pak se nedá dohromady. Roboti nesmí řídit, přesto robotka jezdí celý film a kromě jedné naštvané babči si toho nikdo ani nevšimne. .... Proč robotí slečna pořád padá s fatálními důsledky je ve hvězdách. Že by poselstvím filmu bylo: splyneme spolu v jedno? No, pěkně pitomý názor na lásku dvou bytostí. A vcelku jsem se nudila. SHRNUTÍ: Některé zasunutí může vyjít pěkně draho. ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

R.U.R. v praxi. Tandemovej seskok z 3,5 tisíce metrů do povlečených šroubků. Love tak, jak ji znám, ale stejně se zdráhám přikývnout, že těm "lidem" rozumím. I´m Here, protože buzení ze sna je složitej proces a já potřebuju slyšet, že to bude v pohodě. Neveselej příběh o ztrátě sebe samotného a rozdávačnosti. Svět jako nevědomí a nic. Psycho dioda! Hudba, prozářenej les, disco, knihovna, berlička. A taky vědomí, že pohled do obchodních vitrín budu prožívat jako nikdy. A co na to R2-D2? Prej brečel. Gratuluju... ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Roztomilý, originální, hořkosladce úsměvný a zároveň navýsost vážný a dojemný. A procedura, jíž se páry zavazují k doživotní společný cestě a nesobecký lásce, totiž "žádost o ruku", zde dostává další rozměr. A když onen rozměr přeroste do rozměrů megalomanských, patří lásce nejen vaše mysl, srdce a ruka, ale ovládne celý vaše tělo. Nojo, ale kdo podá prst (i kvůli tak bohulibýmu úkonu jako k nasazení prstýnku), musí hált počítat s tím, že mu urvou celou ruku... ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Tolik různorodých emocí od smutku, přes dojetí, až po radost, ve mě už dlouho nevyvolal žádný snímek. Spike Jonze se přesně trefil na to tenké místo, které jsem u jeho předchozích snímků postrádal. I'm Here je nádherná, lehká a romantická mozaika, u které musí mít na krajíčku (já osobně asi čtyřikrát :) i ti nejzarytější cynici, byť jsou hlavními hrdiny roboti, kteří "prý" nemají žádné city. Největší sílu ovšem drží dvojsmyslný konec, který je stejně trefný, tak jako bolestivý. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirovaný knihou "The Giving Tree" od Shela Silversteina. (4ward)

Reklama

Reklama