foto

Lyle Kanouse

  • nar. 12.7.1952 (66 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cassidy Red
Sequence Break
2015 Sex, Death and Bowling
Union Furnace
2014 America Is Still the Place
Out West
2013 Independence
Pravda je jen slovo
2012 Odplata Wyatta Earpa
2011 Dům u vycházejícího slunce
2010 Caught in the Crossfire
Já jsem tady
Syčák Hesher
2009 The Night Girl
Užívej si, co to jde
2007 Okamžik zlomu
Pan tělocvikář
Supreme Courtships (TV film)
2006 George Bush Goes to Heaven
Love Comes to the Executioner
2003 Dr. Benny
Předmět lásky
Recept na pohromu (TV film)
2002 Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
Laurel Canyon
Temptation
2001 Backgammon
Looking for Bobby D
Woman Every Man Wants, The
2000 Big Time
Chytrá holka
1999 Kruh zla
Otcův návrat (TV film)
Unbelievables, The (TV film)
Univerzální voják: Zpět v akci
1998 900 Lives of Jackie Frye, The (TV film)
Dopisy od vraha
Family Attraction
Yakuza Way, The
1989 Family Reunion
1983 My Tutor
Příliš tvrdý
The Hollywood Reboot

TV seriály

2016 Rachel Dratch's Late Night Snack (TV seriál)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Josh's Sister Is Getting Married! (S01E16)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
Průměrňákovi (TV seriál)
Odložená padesátka (S07E13)
2014 Zkažená úča (TV seriál)
2013 Man Life Crisis (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Silvestr (S04E11)
2011 Up All Night (TV seriál)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
The Possum (S02E18)
2009 Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
další epizody (4)
2008 Zákon gangu (TV seriál) - herec, a.z.
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11) - a.z.
Lepší polovička (S01E10)
další epizody (4)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Království tvé (S02E08)
Tajné schůzky (S02E06)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Sabotáž (S01E06)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pulp Friction (S05E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Velké dítě (S05E15)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Bez dechu (E08)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Loď odplouvá (S07E19)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Pokoj s výhledem (S01E05)
Machři a šprti (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1998 Malibu, CA (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 George & Leo (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
USA High (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Morning After (S05E01)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 The Eddie Files (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1999 Martin Short Show, The (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Sequence Break

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace