Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Ako to skončí som presne vedela odkedy toho chalana zamkli v kufri. Takže pokus o prekvapivý záver nevyšiel. Naviac, filmy s podobným námetom o pokašlanej noci tu boli už skôr a spracované lepšie. Ku príkladu film 11:14 natočený o pekných 7 rokov skôr, takže o originalite snímku sa tiež hovoriť nedá. Nehovoriac o tom, že z tej šlamastiky sa miestami chceli vysekať poriadne nelogickými a blbými nápadmi. Pre mňa teda nič viac než priemer na jednu projekciu. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na pouhých 76 minut je to opravdu povedené dílo se vším všudy, co k thrillerům patří a co zabaví až do samého konce, takže k vychvalování je toho u Brotherhood poměrně dost. Před pár lety bych rozhodně neváhal a hodnocení zvýšil, ale teď mi to celé už připadá jako o něco lepší tuctovka, na kterou si za pár let už ani nevzpomenu. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Oh Shit! What a big fu*king night!:) Adrenalinová jízda s patřičným množstvím hysterie a salvy vulgarismů o jedné noci, kde se něco zatraceně po*ralo. Některé scény a jejich návaznosti mi přišly nepravděpodobné a nelogické (Týpka střelí do ramene a skoro celý film si chudák musí počkat, až se mu dostane řádného ošetření, protože jeho kámoši musí nejdříve vymyslet "důkladný" plán, aby ho, i je, nezatkli poldové. A to vyžaduje řadu dlouhých úvah, na které poté navazují stejně jen další trable:). Ale co, zde šlo o ten nášup akce, který se rozhodně vydařil. Brotherhood má dobré herecké obsazení a skvěle vypointovaný závěr je (ne)milou tečkou za celým snímkem. Nezapomínejte, "co" jste nechali v kufru auta:) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Takto dopdne každý, kto chce patriť do stáda a nepoužíva mozog. Tu je jasne vidieť, kam až mladý dnes sú ochotní zájsť, len aby sa niekam zaradili a cítili sa súčasťou niečoho exkluzívneho, otázkou však je, prečo nemajú tušenia, čo je naozaj v živote podstatné. Množíme sa veselo a takto vyzerajú tí, ktorí znamenajú našu budúcnosť. Smutné, že? Pokiaľ sa aj nájde jeden, čo je ochotný urobiť správnu vec, je okamžite ostatnými zrazený na kolená. Podľa mňa dosť reálne! ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film by mohl být dobrej, kdyby se tam všichni nechovali jako naprostí dementi. A to od začátku až do konce. Ať už jde o ty kluky v hlavních rolích, tak i to okolí (scéna se slečnama - histerkama byla fakt naprosto příšerná). Tvůrci se snažili dát důraz na emoce, který pracujou ve vypjatých situacích. No jako jo, bývá to tak, ale toto nebylo dobrý. Bylo to přehnaný a chvílema mně to přišlo opravdu hloupý. A je vlastně dobře, že to má jen 76 minut, který nám ukážou, co se může stát jedné (alkoholové) noci. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama