foto

Arlen Escarpeta

  • nar. 9.4.1981 (39 let)
    Belize

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Father Belize
2016 Vlci za dveřmi
2015 Whitney (TV film)
2014 V oku tornáda
2011 Midnight Son
Nezvratný osud 5
2010 Brotherhood
Privileged
2009 Dough Boys
Pátek třináctého
2007 Desatero
2006 Návrat na vrchol
The Substance of Things Hoped For
2005 Americká zbraň
2002 Těžký zločin
2000 Proces

TV seriály

2019 Já jsem noc (TV seriál)
Queen’s Gambit, Accepted (E06)
Dark Flower (E03)
Phenomenon Of Interference (E02)
2018 Přísaha (TV seriál)
Switch (S01E10)
The Loss (S01E09)
Retribution (S01E08)
další epizody (10)
S.W.A.T. (TV seriál)
Dědictví (S02E07)
S.O.S. (S02E05)
V zajetí kouzel (TV seriál)
A Life In The Day (S03E05)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
Lesser Evils (S02E09)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál) - herec, a.z.
Ztracení chlapci (S12E23) - a.z.
Vnitřní nepřítel (S12E12)
2014 Extant (TV seriál)
Kéž bys tu byla (S01E03)
Grimm (TV seriál)
Poslední zápas (S04E03)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Ring True (S01E04)
Dr. House (TV seriál)
Na vědomost se dává (S08E15)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Balcoin (E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fight (S09E08)
2005 On Screen (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Barvy (S03E04)
Pohotovost (TV seriál)
Odmítnutí péče (S11E18)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
Vzkvétající město (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter One (S01E01)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

Host

TV pořady

2002 Player$ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky