Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na pouhých 76 minut je to opravdu povedené dílo se vším všudy, co k thrillerům patří a co zabaví až do samého konce, takže k vychvalování je toho u Brotherhood poměrně dost. Před pár lety bych rozhodně neváhal a hodnocení zvýšil, ale teď mi to celé už připadá jako o něco lepší tuctovka, na kterou si za pár let už ani nevzpomenu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem bratrstev delfíního rohu, republikánských šlapek ani vesmírných kukuřic a navíc se poťouchle vysmívám urputným snahám amerických studentíků o prestižní členství ve všech alfách, betách i omegách. Patrně proto jsem si škodolibě užil to, jak se chlapcům jejich buzerování zelenáčů krásně podělalo i jak se mazáci bořili do vzniklého trusu až po svá vymodelovaná ouška. Nijak zvlášť jsem se přitom nebavil, ale co naplat - uspokojen jsem byl. ()

Reklama

rowdys 

všechny recenze uživatele

Rýchla jazda s tempom a dramatickosťou 24, ktorá si nedá pokoja ani v druhom akte a drží rýchlosť od začiatku do konca. Miestami sa nevyhla klišé, no to je rozptýlené v zdravej akceptovateľnej miere. Zábavná festivalovka, po ktorej Canon pravdepodobne už čoskoro vyfasuje nejaký akčný štúdiový debut, lebo réžii a narábaniu s tempom niet čo vytknúť. Ja som sa dobre bavil i keď záverečný fubar som prekukol na moju smolu už na začiatku, lebo kamera mu venovala priveľa pozornosti. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si představ, že se mi zlomil podpatek u těch nových červených lodiček, posral mě holub a ještě mi cestou z auta rupla taška s nákupem. No, nekecej. Nádech, brzy to totiž skončí. A docela dost se toho stane. Solidně využitá dietní stopáž, kterak se zvrtne jedna přihlouplá studentská zkouška. A v tom je možná pro evropského diváka problém. Absolutně na nás totiž nedoléhají ty urputné snahy amerických studentů o „prestižní“ členství ve všech těch beta-mega-omega bratrstvech. Buzerováním zelenáčů to začne, nezvanou návštěvou policejních vozů skončí. Nejeden z nelogicky jednajících hysterických studentů solidně otravuje, takže jim nakonec „úspěch“ po téhle noční šichtě ani nepřejeme. A když už to vypadá na lepší příští, přijde další pořádná facka. Až budu chtít napravit to, co jsem způsobil vykradenou pumpou, zajdu s penězi do jiného krámu stejného majitele. To dá rozum. Ale kdeže!! ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Opravdu adrenalinová akce od začátku až do konce. Bohužel na 4 hvězdy by se to vyšplhalo jen v případě, že by tam nebylo tolik nelogických věcí. Díky tomu, že jedna scéna těsně stíhá druhou, nemá člověk čas se zamyslet, ale nastalé situace by se daly řešit snadněji a rychleji. Nicméně jde o dobrý film, doporučuji ;-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama