Reklama

Reklama

Ve dne je redaktorka Nola Devlinová skromná šedá myška, ale po večerech se mění ve štíhlou atraktivní sloupařku Belindu Apple, která radí ženám s jejich problémy. Její články mají u nadšených čtenářek velký ohlas a náklady časopisu stoupají. Všechno jde hladce do chvíle, kdy se vedení rozhodne její sloupky vydat knižně a Belinda se má zúčastnit autogramiády... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (71)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nic proti ničemu, stokrát viděno stokrát hráno, jedním okem tam a někudy jinudy hned zase ven, žila byla Roman Tyčka, a tak dále, a tak dále. Neuráží a žádný druh bolestí nepůsobí (ani nebudí puzení bolest působit). Zajímavé to ale je jenom pokud se vám líbí Poppy Popoluška. Což je sice i můj případ, ale téhle rutinní jednohubce nemůžu dát víc než šedesátku. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Už při začátku člověk ví, jak film dopadne. Nicméně se mi tato pohádka, zasazená do dnešní doby, moc líbila. Snímek je sice předvídatelný, ke konci přeslazený a nereálný, nicméně jsem si u toho hezky odpočinula, nemusela přemýšlet a děj svižně ubíhal. Na herce v hlavních rolích se také moc pěkně koukalo, zkrátka při pondělku nemám větší nároky :-) ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Odpolední limonáda, vcelku odlehčená, ale poměrně obyčejná. Vlastně bych to neměl hodnotit, protože posledních patnáct minut jsem neviděl, hodil jsme lyže na záda a šel na si zabruslit na zbytky sněhu, co zůstaly na horách, ale předpokládám, že konec bude takový, jaký se dá čekat. Červená knihovna vhodná pro ženy, co vědí, že jsou daleko lepší, než jak je okolí vidí a potřebují se v tom utvrdit. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Každá z nás si aspoň jednou v životě přála zažít si Popelčin příběh. Změnit se přes noc z ušmudlané dívčiny v neuvěřitelnou krasavici a vzít si za muže neodolatelného prince. Většině z nás by ale nejspíš stačilo trochu zhubnout a najít si pěkného hodného věrného chlapa. A o tom jsou Popelky. Naprosto hloupý název, který mě dost odrazoval, ale nakonec mě film překvapil. Nepřekvapil mě originálním příběhem, ten byl samozřejmě díky názvu úplně jasný, ale prostě celé to zpracování bylo moc milé. Trio kamarádek bylo skvělé. "Princ" byl opravdu neodolatelný. A dopadlo to samozřejmě dobře. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

O žádný skvost se sice nejedná a film přetéká hloupými klišé (zlá takřka dokonalá šéfová, sympatická boubelka, princ nejprincovatější bez jediné chybičky apod.), ani popelkovský rámec moc nefunguje, na druhou stranu my obyčejné a třeba i trošku ošklivé holky musíme držet při sobě a podporovat se (což je ostatně jedno z poučení filmu). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno