foto

Michelle Harrison

  • nar. 24.3.1975 (42 let)
    Puyallup, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká herečka a speváčka Michelle Harrison (celým menom Michelle Nicole Johnston) sa narodila 24. marca 1975 v mestečku Puyallup, v štáte Washington. Je dcérou Lindy Hall a Larryho Johnstona, a zároveň najstaršou z ich troch detí.

Michelle navštevovala prestížne krúžky v Škole divadla v New Yorku. Je známa predovšetkým vďaka televíznym seriálom, v ktorých účinkovala, a ktoré sú známe aj v našich končinách, a to KRAJNÉ MEDZE (1995), HVIEZDNA BRÁNA (1997), NCIS - NÁMORNÝ VYŠETROVACÍ ÚRAD (2003), ODLOŽENÝ PRÍPAD (2003) alebo populárny DR. HOUSE (2004), v hlavnej úlohe s Hughom Lauriem.

Okrem účinkovania v mnohých televíznych filmoch si pripísala menšie roly aj v známejších filmoch, akými sú komédia 40 DNÍ a 40 NOCÍ (s Joshom Hartnettom a Shannyn Sossamon), akčné sci-fi VÝPLATA (s Benom Affleckom, Umou Thurman, Aaronom Eckhartom), v dobrodružnom fanstasy filme V MENE KRÁĽA (s Jasonom Stathamom) alebo v romantickej dráme s oscarovým Benom Kingsleym a Penélope Cruz – UMIERAJÚCE ZVIERA (2008).

Michelle je v súčasnosti vydatá za Matthewa Harrisona, s ktorým mala svadbu 6. júna 1998.

M "MikaelSVK" H

Herecká filmografie

Filmy

2017 Padesát odstínů temnoty
2016 Murder, She Baked: A Peach Cobbler Mystery (TV film)
Stagecoach: The Texas Jack Story
2014 Krutý a výjimečný
Mr. Miracle (TV film)
Only Human (TV film)
2013 Borealis (TV film)
Carpenter's Miracle, The (TV film)
The Mystery Cruise (TV film)
Tom Dick & Harriet (TV film)
2012 Bouře v Seattlu (TV film)
2011 Deník malého poseroutky 2
Normal (TV film)
2010 Nebesa smrti
Popelky (TV film)
2009 Held Hostage (TV film)
Láska na druhý pohled
2008 Umírající zvíře
2007 Klikař Charlie
Luna: Spirit of the Whale (TV film)
Přehlížený
Ve jménu krále
2006 Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (TV film)
Pravda
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Capote
Come as You Are
Merry Ghost of Summerville, The
O princezně na hrášku (TV film)
Osudné shledání
2003 Lucky 7 (TV film)
Výplata
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Zločin z vášně (TV film)
2002 Pod tlakem
První výstřel (TV film)
Romantická komedie 101 (TV film)
40 dnů a 40 nocí
2001 Dodsonův svět (TV film)
Turbulence 3: Heavy Metal
Zimní pohádka (TV film)
2000 Mr. Fortune's Smile
Obviněn
1999 Coffee

TV seriály

2017 The Flash (TV seriál)
Duet (S03E17)
2016 The Flash (TV seriál) - herec, a.z.
Flashpoint (S03E01)
The Race of His Life (S02E23)
The Runaway Dinosaur (S02E21)
další epizody (5)
2015 The Flash (TV seriál) - herec, a.z.
Fast Enough (S01E23)
Tricksters (S01E17)
Fallout (S01E14) - a.z.
další epizody (4)
2014 Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
30 Minutes to Air (S03E05)
další epizody (5)
The Flash (TV seriál)
The Man in the Yellow Suit (S01E09)
Pilot (S01E01)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Návštěva (S02E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Sam, Interrupted (S05E11)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
V (TV seriál)
Wild Roses (TV seriál)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Absolutní moc (S04E17)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace