Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jedna hodně malá, hodně slabá hvězdička. Myslela jsem si že si pustím něco úlevného k odpočinku po těžkých snímcích, ale tak mě to celý štvalo, že mě to stálo pořádně hodně psychické síly a vůbec jsem si neodpočinula. Mrzí mě že Američani skoro nikdy nenatočí povedenou romantickou komedii. Většinou jen trápí diváka. Kam se poděla všechna nápaditost? Originalita? Ach jo. Opravdu to ani nestojí za shlédnutí... ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Tisíc a prvá "romantická" (odporúčam si naštudovať pravý význam tohto slova) rozprávka na americký spôsob ... Nudná, trápna, neoriginálna, a aj tých málo situačných vtipných vsuviek stačí tak maximálne na jeden-dva úsmevy ... (Ne)príjemná oddychovka. Škoda peňazí, škoda času ... a vlastne aj škoda ďalších slov. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání. Ginnifer Goodwin byla moje favoritka, ale nezachránila to. Kate Hudson hrála "potvoru" sice dobře, profackovala bych ji hned, ale celou dobu si jen vyřvávat a vydupávat a luskat a v posledních pár vteřinách předvádět neskonalé štěstí, ne, fakt ne. Abych nevynechala mužské osazenstvo, tak dívalo se na ně dobře :-). John Krasinski je sladký jak cumel a Colina Egglesfielda bych si z fleku pověsila na zeď. Ale to jsem se taky mohla dívat na videa na youtube a ne na film o skoro dvou hodinách... Asi tak. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Nepozeralo sa mi na to zle, ale ruku na srdce - je to len ďalší romantický gýč o ženských, ktoré sa majú až príliš dobre a tak riešia kraviny. Našťastie je vždy poruke John Krasinski aby dal všetkým najavo, aký sú mimo. V žánrovej konkurencii je to ale nadpriemer. A Ginnifer je jednoducho rozkošná. 5+/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že filmy Kate Hudson tu svítí spíše modrou barvou. Ona totiž umí moc hezky hrát a je radost na ní koukat. Nicméně v této romantice byla to jediné, co ten film tak nějak zvýrazňovalo. Příjemná pohoda, kterou si dokážu představit, že bude Prima a Nova brzo točit při nedělních odpolednech jak na běžícím páse. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Během natáčení drží muž stojící u terminálu ceduli s nápisem "L. Greenfield", což je odkaz na režiséra filmu Luka Greenfielda. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama