foto

Jimmy Palumbo

  • nar. 26.5.1965 (55 let)
    Rahway, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The King of Staten Island
2019 Rush a vánoční ruch
Windows on the World
2016 Collateral Beauty: Druhá šance
Knockout
Mládí v Oregonu
2015 Prism
2014 96 hodin: Zúčtování
The Inquisition of Camilo Sanz
Vzpomínky na Manhattan
Válka bez pravidel
Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
2013 Love song
Mafiánovi
Zmizení Eleanor Rigby: On
2012 Art Machine
Imogene
Muž na hraně
The Lost Episode
2011 A Kiss for Jed Wood
Den před krizí
Tvůj snoubenec, můj milenec
2010 Sex ve městě 2
White Irish Drinkers
2006 Nepřemožitelný
Pivní liga
2003 Bought & Sold
Tale of Two Pizzas, A
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Líbat Jessicu Steinovou
2000 Red Lipstick
1996 Live on Tape (TV film)

TV seriály

2020 Katy Keene (TV seriál)
Chapter Thirteen: Come Together (E13)
Chapter Twelve: Chain of Fools (E12)
Chapter Eight: It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding) (E08)
další epizody (4)
2019 Gotham (TV seriál)
Co že udělali? (S05E11)
Nic šokujícího (S05E08)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Crossfire (S01E04)
Instinct (TV seriál)
Flat Line (S01E06)
Nepohádky (TV seriál)
Chapter 3: Greed (S01E03)
Pose (TV seriál)
Vstup (S01E02)
The Neighborhood (TV seriál)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Someday... (S02E08)
Power (TV seriál)
Happy Birthday (S05E05)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Search Party (TV seriál)
Hysteria (S02E08)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Subtle Beast (E02)
The Get Down (TV seriál)
Darkness is Your Candle (E03)
Paní ministryně (TV seriál)
On the Clock (S02E18)
2015 Sneaky Pete (TV seriál)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Broad City (TV seriál)
Kirk Steele (S02E08)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Popped Pugilist (S01E14)
2014 Forever (TV seriál)
The Ecstasy of Agony (E08)
Taxi Brooklyn (TV seriál)
La Nuit la plus longue (E10)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Snadná kořist (S02E05)
Vzpomínky (TV seriál)
Omega Hour (S02E12)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Déjà Vu All Over Again (S01E18)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Modrý kód (S01E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hunting Ground (S13E15)
2011 Mad Love (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Broskve z Georgie (S02E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hall of Mirrors (S01E13)
Family Ties (S01E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Závěrečná řeč (S02E23)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Add That Little Hopper to Your Stew (S04E06)
Studio 30 Rock (TV seriál)
I Heart Connecticut (S05E19)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Dítě (S01E15)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Očkování proti chřipce (S03E08)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Ano nebo ne? (S04E06)
Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
2006 Courting Alex (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Vanishing (S01E20)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zatím na shledanou (S01E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tajemné jezero (S02E11)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk zůstává ležet (S04E03)
2004 Beze stopy (TV seriál)
Vzkříšení (S02E16)
Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
2003 Hey Joel (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Vezměte se, i když... (S04E23)
2002 American Dreams (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Judgment Day: Part 1 (S04E05)
Přátelé (TV seriál)
Jak Rachel rodila – 1. část (S08E23)
Policie New York (TV seriál)
Rána pod pás (S09E19)
2001 Off Centre (TV seriál)
Let's Meet Mike and Euan (S01E01)
Philly (TV seriál)
Live and Leg Die (E11)
Pohotovost (TV seriál)
Běsnění (S07E22)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 The Howard Stern Radio Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky