foto

Geoff Pierson

  • nar. 16.6.1949 (70 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ta druhá
2016 Batman: Bad Blood
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
J. Edgar
Jack a Jill
Tvůj snoubenec, můj milenec
2009 Táta šampión
2008 A Line in the Sand
Dostaňte agenta Smarta
Sweet Nothing in My Ear (TV film)
Výměna
2007 Dračí války
Odsouzen k smrti
Valley of Light, The (TV film)
2006 Nesahejme psům na párky
2005 Deal (TV film)
Dobrodružství Poseidonu (TV film)
2004 Pravidla boje
2003 Windy City Heat (TV film)
2001 Hadí stisk
Za nepřátelskou linií
1998 Right Way, The
1997 Nechte to na Beaverovi
1995 Poslední čtvrťák
1990 Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
1988 Necessary Parties (TV film)
1980 Mating Season, The (TV film)

TV seriály

2019 Tvář zla (TV seriál) - vyp.
Splitting Up Together (TV seriál)
Welcome Home (S02E18)
Go Out the Lights (S02E17)
Annie, Are You Okay? (S02E14)
další epizody (5)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pledge (S07E03)
2018 Splitting Up Together (TV seriál)
Glowing Pains (S02E06)
War of the Wagners (S02E04)
We Need to Talk About Karen (S02E03)
další epizody (8)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vše pro vlast (S07E12)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Novinářská bomba (S01E20)
Vrchní velitel (S01E14)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Den, kdy se změnil svět (S05E10)
2015 Krize (TV seriál)
Bude to mít dohru (E10)
Trochu blábolení (E09)
Kdo je Grover Cleveland? (E08)
další epizody (10)
The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
Castle na zabití (TV seriál)
Studentova smrt (S08E03)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Christmas Card (S02E08)
Enlisted (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Open Door Policy (S03E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Pravda (S06E22)
2013 Pomsta (TV seriál)
Moc (S02E10)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Ten starý Dexter (S08E11)
Sbohem, Miami (S08E10)
další epizody (12)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Čeká tě překvapení (S03E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Po bouři (S05E01)
Navždy (S04E23)
Spiknutí (S04E12)
Ochrana svědků (TV seriál)
The Medal of Mary (S05E06)
Dexter (TV seriál)
Nový začátek konce (S07E12)
Vidíš to, co já? (S07E11)
Zodpovědní dospělí (S07E10)
další epizody (4)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Věk rozumu (S02E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Návrat (S04E01)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Bros Before Nodes (S06E02)
Dexter (TV seriál)
Řekni to mé ruce (S06E11)
Mrazivé zjištění (S06E09)
Jezdci apokalypsy (S06E04)
další epizody (5)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Drž mě v ráji (S01E08)
Anastázie (S01E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pod povrchem (S02E13)
Ochrana svědků (TV seriál)
Son of Mann (S03E08)
Dexter (TV seriál)
Uzavřený kruh (S05E07)
Utlumení vztahů (S05E06)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Jak se zavděčit otci? (S01E11)
Na doživotí (TV seriál)
Tvář, která lže (S02E14)
Inženýr musí zemřít (S02E12)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Kladivo vrací úder (S04E06)
další epizody (4)
2008 Mentalista (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Russell's Father's Son (S02E13)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac & Charlie Die: Part 1 (S04E05)
Médium (TV seriál)
Drowned World (S04E16)
2007 Dexter (TV seriál)
Britská invaze (S02E12)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
Tajemství domu Morganů (S02E10)
další epizody (7)
Vražedná čísla (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E19)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
další epizody (9)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Max (S01E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Podvod (S04E04)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Kdo by ublížil dítěti (S02E07)
Žárlivost (S02E04)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo je rád sám? (S01E19)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S04E16)
Day 4: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S04E14)
Day 4: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S04E12)
další epizody (12)
2004 Rodney (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kapitánova žena (S02E14)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
Day 3: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S03E21)
2003 The O'Keefes (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
Západní křídlo (TV seriál)
Jefferson Lives (S05E03)
7A WF 83429 (S05E01)
2002 That '80s Show (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Swiss Diplomacy (S04E09)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Humble Pie (S06E08)
Sabrina's Date with Destiny (S06E02)
Přátelé (TV seriál)
Rachel má rande (S08E05)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Jimmy Goes Away (S02E26)
When It Rains, They Pour (S02E24)
Sticks and Stones (S02E22)
další epizody (7)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Games People Play (S01E12)
Fathers and Sons (S01E06)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Cold Turkey (S02E09)
Jimmy's Girl (S02E05)
Grace Under Water (S02E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of Control (S02E08)
1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Ženatý se závazky (TV seriál)
TV soutěž (S02E20)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2016 D. B. Cooper: Uzavřený případ? (TV film) - vyp.
2014 Kronika vražd (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Unhappily Ever After (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky