Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Legenda o nepodařeném andílkovi jménem Lilith by nebyla marná, kdyby 1) se děj zkrátil o půlhodinu, 2) úvodní scéna začínala v ráji a my se tak hned na začátku dozvěděli, proč tam ta kudlanka lítá po celém městě tak nas.štvaně, navíc by to bylo cool, takový dialog Boha s Lilith ;-), 3) -ch byla chlap, který přece jen víc ocení tuhle přehlídku ženských. Nicméně i tak není Evil Angel vyloženě propadák, krev tu stříká na každém rohu a to někdy stačí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Délka filmu působí trošku jako špatný vtip. Svižnost tedy podstatně chybí. Určitě, ale Evil Angel stojí za pozornost spíše tématicky, kdy se nejedná jen o další duchařinu. Film bych označil za hororovou detektivku. Originálnějších námětů nebývá za rok mnoho. Ava Gaudet je povětšinu filmu velice spoře oděná a své půvaby dává velice ráda na odiv. Už úvodní 2 minutovka ve mě vzbudila podezření zda-li jsem nepustil jiný žánr. 55% ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o démonoch a tento nieje výnimkou.Lebo hneď od začiatku hrá na drsnotu a démonickú efektnosť.Film si drží doraz na zvuk,ten dodáva filmu neskutočne pôsobivý odkaz hriechu a ctižiadosti.Masky boli parádne a po trikovej stránke tiež zaujal.Bol tu aj ľahká erotickosť.Je málo filmov ktoré máju 2 hodiny aj tak som po záverečných titulkách spokojný-práve tento je jeden s nych.Po celú dobu ma udržoval v napätí a vonkoncom nenudil.Aj herci boli solídny.Po bitungovej stránke som tiež spokojný.Koncová pointa sa dala uhádnuť o niečo skôr ale aj tak mám super dobrý pocit,že som tento film videl.Nech si hovorí kto chce čo chce bolo to kurevsky dobré. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Marcus je mladým lekárom pracujúcim na záchranke. Jedného smolného večera, kedy sa mu nepodarí zachrániť mladú ženu, prichádza domov skôr, aby konečne pocítil útechu u svojej manželky. Tú však pristihne inflagranti. Po podaní žiadosti o rozvod sa Carla niekoľko krát pokúsi o samovraždu. Pri poslednom pokuse dokonca na pá minút umrie. Keď sa však preberie, už to nie je ona. Tak isto ako všetky predchádzajúce osoby v meste, vraždiace hlava nehlava. Ich tela sa totiž zmocnila diabolská duša Lilith. Adamova prvá partnerka v raji, ktorou opovrhol pre Evu. Lilith prichádza na zem, aby sa pomstila všetkým čo sa jej postavia do cesty. Neviem koho napadol tento príbeh, ale mňa rozhodne zaujal. Nič podobné s takýmto námetom som ešte nevidel a už len z tohto dôvodu si ma získal. Sympatický herci, pekné masky, miestami dostatočne zábavné. Atribúty ako strach, napätie či gore síce nie sú najsilnejšou stránkou, ale myslím, že vzhliadnutím tohto hororu banovať nebudete. Záver síce očakávaný, ale za ten som tak či tak rád. Dlhej stopáže sa neľakajte, ujde Vám to ako voda - 70%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

House of the Devil připomněl 70. léta, Blood Night 80. léta, u Evil Angel se mi vybavily snímky let devadesátých. Narozdíl od prvních dvou zmíněných si zde však nejsem jist, zda-li se tak stalo záměrně, či nikoliv. A to ze dvou důvodů: za prvé: deset let je ještě moc krátká doba na rozlišení mezi účelnou reflexí a pouhou stylovou ozvěnou, a za druhé netuším, kdo by sakra chtěl napodobovat hororová 90. léta... Do moderního velkoměsta se zkrátka dostane jakýsi biblický démon (jak typické) a začne dělat paseku, zastavit ho může leda statečný zdravotní bratr ...hm. :-D Nicméně odhlédnu-li od již léta prošlého námětu, musím říct, že to není špatné. Nadprůměrné hodnocení znemožňuje hlavně brutálně přestřelená délka. Ale už jen pro tu jednu hodně povedenou scénu někde v půlce stopáže se to vyplatí vidět. 6/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kapela hrající v klubu je heavymetalová skupina SAGE4 s písničkou "Backbone". (sewa)

Reklama

Reklama