Reklama

Reklama

Fantomas

všechny plakáty
Akční / Krimi / Horor / Mysteriózní
Francie, 2024

Předloha:

Marcel Allain (kniha)

Scénář:

Christophe Gans
(další profese)

Diskuze

cheyene

cheyene (hodnocení, recenze)

8Sin: Co by to bylo za Fantomase, kdyby to nebylo opředeno tajemstvím? :))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bodoan

Bodoan (hodnocení, recenze)

A napadlo Vás, že to nemusí být ani jeden z nich? Třeba ztvární podobnou roli, tak jako v purpurových řekách. Já bych si to osobně přál

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Scourge

Scourge (hodnocení, recenze)

wikipetr: Akční / Krimi / Horor / Mysteriózní, slovo komedie se píše jinak ;0

Příspěvek byl smazán administrátorem.

wikipetr

wikipetr (hodnocení, recenze)

Tak plakát je pěkný, jen by mě zajímalo kdo celý film bude pod maskou. Že by opět Hugo Weaving jako ve V jako Vendeta? Ale asi ne, jelikož to je frantícký film. Bez pana Funese to, ale už asi nebude komedie, ale spíše ten akční film.

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

junior1099: :DD To se nedivím :D Jinak co se Stillera týče, tak já mam vážně první 2 fotry :) a ještě se mi s ním líbila vybíjená, kde hrál opravdu dokonalého idiota.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Btw. Jednoho hodnotícího už jsem sejmul a tak máte Fantomase v šedi. To jsem udělal pro vás, pač vím, jak to hodnocení u neexistujícího filmu tady některé žere... jak se z toho vykecával bylo opravdu zábavné. :)
ozzak30: ,,Nevim o co vám všem jde. Já žádný takový filmy nehodnotim.Takže prosím žádný napadání.'' ,,A chci nějakej důkaz.Děkuju''
...následně odeslaný aktuální screen s jeho hodnocením...
,,hmm tak to máš starý já jsem to hodnoceí už před pár měsícema vymazal''
... a zrovna v tu chvílu v hodnocení nebyl. Já málem spadl ze židle a mléko téklo po bradce. :D

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

PiLgRiM: ,,...herci filmů na které se za 20-40 let zapomene...'' Ty blázne, nepřeháněj, to je jako bys říkal, jak jsou skvělí... že 20-40let :D Možná tak 'děleno pěti'. Ale třeba toho Stillera bych za těch pár let (po procitnutí) viděl na vlně dramatu (nebo jen na režiserské židly??), i když těžko odhadnout, jestli by něco takového zvládnul. Ale rád bych ho v něčem takovém viděl, dřív jsem ho docela mohl... ve stupiditě Zoolander byl fakt drsný, vStarsky & Hutch taky pobavil, Tropická bouře taktéž a parádní minirole, kde hrál sám sebe režiséra vKomparz taky parádní. :) Ale teď už je hodně dole, tak by měl radši zkusit něco jiného.

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: A podle čeho soudíš? Člověk se ti snaží vysvětlit něco nezávisle na mém nebo tvém názoru. A ty si stále meleš dokola svoje... ;)

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

PiLgRiM: a ja už som mal za to že nie si taký pako,čo už.koniec rozhovoru

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: Ach jo. To je jak rozhovor s Lobotomikem..Nic neřeš to už radši dalej...

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

PiLgRiM: ani Belmonda nemusím :),prísť ti to môže nezmyselné,to je tvoja vec,rovnako ako to že ich mám rád a Funesa nie je moja vec

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: Já neříkám, že je neberu. Jen mi přijde nesmyslné je srovnávat s někým jako je Funes. To je jako srovnávt je s Belmondem..

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

PiLgRiM: ja si myslím že sa nich nikdy nezabudne,beriem že ich nepovažuješ za komikov a že Funesa áno,ale stačí to napísať menej agresívnou formou a všetko bude OK-to patrí aj ostatním

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: Ty jsi s těmi urážkami na Funese začal první :) a psát takové bláboli, že dnešní Hollywoodští herci jsou komici,,, Schneider? Ten se s komikem snad nikdy nepotkal.. Pegg/Frost rozhodně komici!, Zbytek? herci filmů na které se za 20-40 let zapomene. Na Funesovi filmy se nezapomene :) Nikdo ti nebere názor, že se ti to nelíbí. Ale po tom cos vyblil takovej nesmysl, se ani nedivím těch reakcí.

donkocicak

donkocicak (hodnocení, recenze)

Soudím, že to bude zřejmě vážně pojaté, což je dobře. Neznám podrobnosti, ale pokud by šlo opět o komedii a objevila by se zde postava komisaře, kterou hrál Funés, nebylo by to dobře. Pokud to bude kriminálka, nejsem proti, postava Fantomase je zajímavá a lze z ní vytěžit mnoho i po letech.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

JohnnyBane: aspoň jeden normálny človek,ktorý neuráža iných pre odlišné názory a to nie je môj názor ani  ojedinelý

JohnnyBane

JohnnyBane (hodnocení, recenze)

Zase nedělejte s Funese nějakého "boha kumiků".Byl skvělý herec a komik ale pochopte že některým se jeho styl humoru nelíbí.

Bodoan

Bodoan (hodnocení, recenze)

Proč se hodnocení nespustí v den premiéry? To co tu předvádí někteří jedinci, je neuvěřitelné.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

HUMOOOO: 'Stiller,Schneider,Sandler,Frost,Pegg,Murphy,Lawrence' Ty vole, tak ty máš dost :D Tak jsem se nenasmál ani nepamatuju, pro mě jsi nejlepší komik současnosti ty. S Pegg/Frost nejde nesouhlasit, ale ten zbytek...
 
to je vůůůl toto. HUMÁÁÁÁČ nikdy nezklame a to už jsem na něj nechtěl nikdy reagovat. Pobavil :D

Bodoan

Bodoan (hodnocení, recenze)

HUMOOOO to snad nemyslíš vážně! Většina z těch jmen které si napsal, dle mého názoru nesahají Funesovi ani po kotníky;-). I když třeba Edieho mám rád, ale jeho humor totálně upadl. Já že aspoň napíšeš třeba Donutila, to už by bylo na zamyšlenou:-)

Scourge

Scourge (hodnocení, recenze)

gumolit: Já hlavně nechápu, jak vůbec někdo může považovat Sandlera za komika, o tom že by měl být lepší než Funes ani nemluvě :)

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

liquido26: Ach ták... to mě nenapadlo. Tak to potom ano. Jsem si říkal, že to k Fantomasovi nějak nepasuje. :) Ale kdyby tam bylo 'V' tak se pěkně hodí k V for Vendetta. :)

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Ještě se s dovolením vyjádřím k filmu... 'Akční / Krimi / Horor / Mysteriózní' = i můj šálek kávy... non-hollywood-stupid-blockbuster = taky můj šálek kávy... režiséra neznám, ale rozhodně to upoutalo moji pozornost. Klasika Fantomas mě nikdy nezaujala (jako víceméně většina klasik), tak aspoň nebudu ovlivněn nostalgií. Jen ten Cassel mi jaksi stále nevoní... ale jestli bude mít roli napsanou přímo přímo na míru jako v Black Swan, tak proč ně, tam jsem alergickou vyrážku nechytil, do toho pasoval.

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Tak, a je to tady. Remake Vinnetoua!

Tak, a je to tady. Remake Vinnetoua!

13.08.2011

Poté, co se Christophe Gans pustil do nové verze Fantomase, jsme tak nějak tušili, že se na plátna kin vrátí i další evropské klasiky. Německá produkční společnost Constantine Films (od Resident Evil… (více)

Silent Hill pokračuje

Silent Hill pokračuje

08.11.2010

„Neexistují kvalitní filmové adaptace počítačových her,“ tvrdí někteří. „Kromě Silent Hillu,“ kontrují jiní. Na dvojku úspěšného hororu z roku 2006 se čekalo hodně dlouho. Christophe Gans má ale… (více)

Vincent Cassel zůstává králem zločinu

Vincent Cassel zůstává králem zločinu

09.08.2010

Právě dotočil gotický thriller ze 17. století The Monk, na podzim jej uvidíme v roli baleťáka v Aronofského Black Swan, ale pak se vrátí k tomu, co mu jde poslední dobou nejlépe – likvidování lidí. A… (více)

Reklama

Reklama